StoryEditor
LifestyleU novouređenoj prodavaonici očekuju vas brojne pogodnosti i popusti!

Novo ruho Douglas parfumerije u Dalmare centru

Piše PROMO
14. studenog 2019. - 22:03

Novo ruho Douglas parfumerije u Dalmare centru 

Douglas parfumerija u Dalmare centru danas je otvorila svoja vrata preuređene parfumerije.

Povodom otvorenja, Douglas parfumerije su svim kupcima osigurale popust od 10% na sav asortiman koji vrijedi i 15.11. Kupcima je sada na raspolaganju više brandova u poslovnici u još boljem izdanju. Uz prigodnu aktivnost od 10%, kupce su dočekale dodatne pogodnosti, promocije, kolo sreće i mnoštvo drugih iznenađenja koje su Douglas parfumerije priredile kako bi zajedno s njima proslavile ovaj događaj.

NOVA, JOŠ BOLJA DOUGLAS PARFUMERIJA

Novo uređena poslovnica kupcima nudi vrhunsku uslugu uz bogatu ponudu beauty proizvoda popularnih brendova. Novo uređena parfumerija u svoju je ponudu uvrstila i nove ekskluzivne  brendove kao što su The Ordinary, Dr. Renaud, Dr. Irena Eris, Naj Oleari, Hermes, Tom Ford, Percy Nobleman i brojne druge.

U 11 godina koliko Douglas parfumerije posluju u Hrvatskoj, prepoznate su kao jedno od omiljenih i nezaobilaznih mjesta kvalitetnih proizvoda, vrhunskih brendova i najboljih savjeta u beauty svijetu. Vrijeme blagdana koje se bliži razlog je više za posjetu novo uređene Douglas parfumerije gdje Vas očekuje bogata ponuda idealnih poklona s kojima ćete oduševiti vaše voljene jer i sam slogan parfumerija ove godine glasi: Poklon može značiti puno više…

 

Izdvojeno

10. srpanj 2020 12:19