StoryEditorOCM
LifestyleNIJE JOJ LAKO

Neda Ukraden komentirala optužbe da je državi dužna 13 tisuća eura poreza: ‘Nije istina. Odvjetnici rade na tome!‘

Piše Braco Ćosić
3. studenog 2023. - 15:02

Na jednom od naših portala objavljena je vijest kako je Neda Ukraden naša poznata estradna zvijezda na takozvanoj „listi srama“,odnosno listi poreznih dužnika.

Spominje sa kako Neda pokraj Imotskog ima nekretninu sa pet spavaćih soba,a i da svaka ima svoju kupaonicu i da je luksuznu vilu dala u najam i tako otkrila da ima pet spavaćih soba, ali i da je vila opremljena sa svom modernom kućnom tehnikom.

image
Braco Ćosić

Dakako nije zaobiđeno ni to da je od njene vile poznato imotsko Modro jezero udaljeno 2,5 kilometara. Državi je dužna,piše na tom portalu 13.680,92 eura,što je oko 103 tisuće kuna.

Dakako,da smo,a poznavajući Nedu kao vrlo pedantnu osobu i prema sebi,ali i drugima,pa tako i prema svojim obvezama, zamoljeli da nam komentira ove tvrdnje.

image
Braco Ćosić

-Nije riječ o nikakvom poreznom dugu,jer knjigovodstvena firma koja vodi moje financije uredno sve plaća! Nije istina za porez,sve je uredno izmireno, tvrdi nam Neda i dalje navodi:

- Radi se o doprinosima za mirovinsko i zdravstveno! Naime,kako sam umirovljenik, druge dvije države po sporazumu između tih država o izbjegavanju duplog oporezivanja, nemam obvezu plaćanja istih!

Dokumentacija o tome je priložena prije dvije godine u vrijeme korone sa zakašnjenjem od 14 dana zbog nemogućnosti kretanja i lockdowna iz epidemiloških razloga. Odvjetnici rade na tome i svakako da će se riješiti taj problem,izjavila nam je Neda Ukraden.

07. svibanj 2024 02:07