StoryEditorOCM
LifestyleU potpuno drugom filmu

Maju Cvjetković godinama smo viđali u noćnom životu, nakon udaje za drniškog poduzetnika otkriva: Živim penzionerski, a u većinu svoje odjeće ne mogu ući!

5. srpnja 2017. - 16:59

Andrija i ja smo na medenom mjesecu! Doduše, ne na onom "klasičnom", ali ovih dana uživamo u svakom trenutku – tako nam je odgovorila nekadašnja Miss Hrvatske, Šibenčanka Maja Cvjetković, kad smo je upitali kako provodi dane između vjenčanja i (skorašnjeg) poroda.

Atraktivnu brinetu je pred oltar nedavno odveo Andrija Kević, vlasnik vodičkog hotela "Punta", a vjenčanica je morala biti nešto šireg kroja, jer Maja broji sitno do dolaska na svijet svoje kćerkice.

Bez obzira na to što je u sedmom mjesecu trudnoće, 31-godišnja šibenska manekenka plijeni pažnju svojim izgledom. Posebno je to bio slučaj na ne tako davnom izboru za miss Šibensko-kninske županije. Maja je tada stigla u crnoj haljini, kojom je otkrila (i dalje) sjajnu figuru i gotovo prikrila da je trudna.

- Drago mi je da dobivam komplimente na račun izgleda. No, iskreno, jedem kad god sam gladna i uopće ne znam koliko sam kilograma dobila u trudnoći. U većinu svoje odjeće ne mogu ući i to me nimalo ne muči. Najbitnije mi je da se osjećam dobro. Izgled mi trenutačno nije visoko na listi prioriteta – kazuje nam Maja.

Miss Hrvatske iz 2005. godine uspješno je prebrodila probleme koje je imala u početnoj fazi trudnoće. Danas joj, kaže, ništa ne pada teško. Čak ni to što nema previše vremena za društvo i zabave.

Izlasci su mi odavno dosadili

- Trudnoću odlično podnosim. Svjesna sam da sam u drugom stanju i u skladu s tim živim. Kad je riječ o zabavama, noćnim izlascima, oni su mi dosadili već i prije trudnoće, tako da mi uopće ne fale – priznaje odnedavno gospođa Kević.

Maja nam je otkrila i zašto je svoj najljepši dan u životu provela na otoku Murteru.

- Andrija i ja imali smo mali milijun planova. No, zbog mojeg smo se stanja odlučili na malu, intimnu ceremoniju u krugu obitelji i najbližih prijatelja. I nismo pogriješili. Taj je dan za mene bio kao iz bajke – prisjeća se nedavnog vjenčanja.

Buduća mama ovih dana odmara se u rodnom gradu, ali i u Vodicama.

- Ovo ljeto mi je najmirnije i najposebnije ikad. Usporila sam životni tempo. Kupam se ispred "Punte“ u Vodicama. Tamo planiram provesti većinu ljeta. Vrijeme trošim na šetnje, čitanje, druženja s dragim ljudima. Baš penzionerski! No, to mi odgovara – raspoložena je Maja, koja bi svoju curicu na svijet trebala donijeti u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

- Termin mi je početkom devetoga mjeseca. Ako se naša beba odluči doći ranije, bit će, kao i ja, rođena u Šibeniku – otkrila nam je lijepa trudnica.

19. travanj 2024 13:16