StoryEditorOCM
LifestyleBRAD PITT

Liječnik tvrdi da hollywoodski glumac na uhu ima ožiljak od faceliftinga. Video je postao viralan

Piše SCENA SD
27. siječnja 2024. - 15:34

Brad Pitt i njegov kolega Javier Bardem viđeni su u Daytoni na Floridi, gdje su snimili scenu za trkaći film Formule 1 "Apex". Fotografije su se odmah počele širiti društvenim mrežama, a nagađa se o mogućem faceliftingu koji je 60-godišnjak možda prošao.

image

Brad Pitt u studenome prošle godine

Rudy Carezzevoli/Getty Images Via Afp

Nagađanja o faceliftingu došla su  brzo nakon što je video liječnika koji komentira Pittov bezvremenski izgled postao viralan. Dr. Jonny Betteridge u videu tvrdi da postoje naznake da je Brad Pitt potajno podvrgnut operaciji stezanja, koja može koštati i do preko 17.000 dolara i zahtijeva razdoblje oporavka od dva do tri mjeseca.

Liječnik je usporedio fotografije holivudske zvijezde snimljene na dodjeli Oscara 2020. s onima iz srpnja prošle godine kada je sjedio na središnjem terenu u Wimbledonu. "To je bio on prije četiri godine 2020. godine i možete vidjeti da pokazuje normalne znakove starenja", napominje liječnik. "Duboke statičke linije, gubitak volumena u području oka i srednjeg lica, i malo progiba kože u donjem dijelu lica."

"Prošle godine to je bilo na Wimbledonu gdje ste primijetili njegovu transformaciju. Pogledajte promjenu na njegovom licu i pogledajte kako mladoliki izgleda kad ga pogledate sa strane u profilu", nastavio je dr. Jonny Betteridge. "Možete vidjeti da je promjena donje konture lica zaista impresivna, a ako tražite taj ožiljak, možete vidjeti da je povezan s faceliftingom." Liječnik također tvrdi da Pittovo uho ima "klasičan izgled ožiljka od faceliftinga".

Prošle je godine sam Brad Pitt otkrio kako se brine za kožu lica. Ujutro se opere, rekao je za Vogue. "Stavio sam serum na kožu i dnevnu kremu i gotov sam", rekao je. Navečer slijedi sličnu rutinu. Nakon čišćenja lica slijede serum i noćna krema. Iznad svega, čišćenje lica mu je važno, naglasio je glumac.

27. travanj 2024 04:24