StoryEditorOCM
Lifestylenije više onaj stari

Jeste li primijetili? Novak Đoković se ponaša kao nikad prije, za sve je ‘kriv‘ ovaj čovjek

Piše SPORT SD
7. studenog 2023. - 21:56

Novak Đoković se nedavno rastao sa svojim menadžerima koji su uz njega bili 15 godina, a na Mastersu u Parizu je zanimljivo prokomentirao i svoju budućnost.

"Ulazim u novo poglavlje života što se tiče mog pristupa izvan terena", izjavio je, što je zaintrigiralo mnoge pratitelje tenisa, a u tome mu najviše pomaže njegov novi agent Mark Madden.

Madden je doveden kako bi Đokoviću pomogao da i izvan terena gradi imidž sportske zvijezde. U samo nekoliko zadnjih tjedana moglo ga se vidjeti i na finalu Svjetskog prvenstva u ragbiju gdje je bio u društvu Rite Ore, svjetski poznate autorice, te na Ryder kupu, poznatom golf natjecanju. 

Đoković se ponaša kao nikad prije, nešto se u zadnje vrijeme promijenilo. Ide na događaje na kojima ga se prije nije moglo vidjeti, navodi portal Tennis365.

Bio je i na dodjeli Zlatne lopte u Parizu, i to ne samo kao dio publike, nego je i uručio nagradu za najbolju nogometašicu svijeta Aitani Bonmati.

Opustio se malo Đoković, Madden ga je odlučio pokazati svijetu, a gdje će ga odvesti u budućnosti, izgleda da nećemo morati dugo čekati da saznamo.

26. travanj 2024 17:42