StoryEditorOCM
Lifestyle‘sex i glad‘

Incident na predstavi Tarika Filipovića: gradonačelnik ometao poznatog glumca; ‘Što je ovo, kakve su vam ovo teme?‘

Piše šibenski.hr
22. studenog 2023. - 08:58
Tarik Filipović u predstavi ‘Sex i glad‘ glumi lik legendarnog doktora seksologije, profesora i zavodnikaLucija Ocko/Cropix

U Živinicama, u susjednoj BiH; ovih je dana poznati glumac i voditelj Tarik Filipović nastupio sa svojom predstavom "Sex i glad", na kojoj je došlo do incidenta. Glavnu ulogu u toj "predstavi unutar predstave" imao je prvi čovjek Grada Živinice Began Muhić (SDA), saznaje portal Dnevni avaz.

U početku predstave Filipović ima određenu interakciju sa publikom, i u postavljanju "škakljivih" pitanja, prozvao je, ne znajući o kome se radi, i suprugu gradonačelnika Muhića.

Kako je predstava odmicala, načelnik je sjedio u prvom redu i čitavo vrijeme se dopisivao i bučnije koristio telefon.

U jednom trenutku je Tarik Filipović skrenuo pažnju da mu to ometa koncetranciju u izvođenju predstave što je razumljivo, na što je gradonačelnik Muhić reagovao veoma burno.

Obratio se Filipoviću riječima "Kakve su ovo teme i pitanja?", valjda ne shvaćajući da predstava "Sex i glad" nije napravljena za djecu, odnosno da je ciljano napravljena za stariju publiku. 

Navodno je Filipović čak rekao da će on prekinuti izvođenje predstave i napustiti dvoranu, te da gradonačelnik preuzme pozornicu. Okupljeni su onda počeli skandirati, dobacivati i predstava je nekako nastavljena. Ipak, na kraju su načelnik i glumac opet ušli u žučnu raspravu.

Tarik Filipović u ovoj predstavi glumi lik sada već legendarnog doktora seksologije, profesora i zavodnika.

Glavni lik Udo Špricnmaher publiku želi nasmijati i educirati o najrazličitijim seksualnim temama koje su mnogima još uvijek u sferi tabua. Predstava "Sex i glad” pokušava detabuizirati ovo neizostavno i značajno područje ljudske prirode, a primarni joj je zadatak opustiti, educirati, zabaviti i nasmijati publiku, prenosi Dnevni avaz. Kako glavni glumac ističe, predstava nije uvredljiva.

27. travanj 2024 03:13