StoryEditorOCM
LifestyleJOŠ SE OPORAVLJA

Goran Višnjić otkrio na društvenim mrežama da je bio zaražen koronavirusom: ‘Prokleti covid, napokon se vraćam u normalu‘

Piše šibenski.hr
18. siječnja 2022. - 10:36

Glumac Goran Višnjić otkrio je na društvenim mrežama da se zarazio koronavirusom prije mjesec dana. Goran je napisao kako se tek sada osjeća normalno, te da mu je trebalo dosta vremena da se oporavi. 

Premda je kaže, umor nakon preboljenja potrajao, napisao je kako će se brzo vratiti u formu.

"Napokon se vraćam u normalu nakon što sam dobio prokleti covid prije mjesec dana. Potrajalo je. Prvo sam se osjećao kao da imam gripu i nakon nekoliko dana u krevetu počeo sam se osjećati bolje, ali umor... umor je ostao skoro dva tjedna. Mogu hodati i lagano trčati, ali teretana... kao da nisam vježbao tri mjeseca. Dobro, to samo znači da opet moram doći na tu razinu. Nadam se da ste svi super. Čuvajte sebe i obitelj.  Pozdrav iz sunčanog Corwalla", napisao je Višnjić na Instagramu.

Holivudska karijera Gorana Višnjića traje više od dvadeset godina, a prije dvije godine se, zajedno s obitelji, iz sunčane Kalifornije preselio u Englesku.

"Dok smo bili u Kaliforniji navikli smo imati maske, to je kod nas bilo normalno, kod nas u kvartu je to rašireno tako da je nama to bio način života distanciranje, a svaki vikend bi s klincima išli u pustinju. Škola bi završila u petak, a mi bi s klincima otišli u subotu u pustinju, ne bi vidjeli nikoga, bili smo stalno u pokretu. Svi su se nadali da će to kratko trajati, ali to će potrajati duže i treba se s tim naučit živjeti. Teško mi je jer ne mogu putovati koliko sam navikao", rekao je Goran nakon što je doselio u Englesku.

26. travanj 2024 08:05