StoryEditorOCM
Lifestylevečera za 5

Florijan će ekipu ugostiti na svom bajkovitom imanju u Rupama, sastojcima oduševio: ‘Volim po domaći što bi se reklo‘

Piše T. V.
24. travnja 2024. - 13:14

Upravni pravnik Florijan Žižić (42) iz Skradina ugostit će šibensku ekipu trećeg dana ovotjedne ‘Večere za 5‘. U slobodno vrijeme bavi se svojim imanjem i maslinama, a upravo je na bajkovitom imanju odlučio i ugostiti ekipu. Ljubitelj je mesnih jela pa ne čudi što je upravo njih odlučio spraviti, a hoće li njima osvojiti ekipu, pogledajte od 17.50 sati na RTL-u!

"Imam suprugu Vanju i kći Niku, zaposlen sam u javnoj ustanovi kao poslovni tajnik, a bavimo se i seoskim turizmom. Moj dan izgleda tako da ujutro odlazim na posao, ponekad vodim kći u školu, nakon toga ručak, a na selu uvijek ima posla - masline, vinograd... na imanju i oko kućica ima dosta posla", jasan je bio Florijan.

image
Niksa Stipanicev/Cropix

Obožava s prijateljima kartati i družiti se, a vozi i kariće. "Volim pripremati peke, meso, pohano - volim hranu koju vole djeca. Volim po domaći što bi se reklo", zaključio je Žižić. Svoju večeru odlučio je spraviti od sastojaka kao što su palenta, kapula, vino, teletina, svinjska mast, čokolada i maline. "Izvanredno, mislim da ću biti zadovoljan ovim sastojcima", pohvalio je Milorad jela. "Palentu ne koristim često, ali volim je pojesti", zaključila je Ivana. 

24. travanj 2024 13:15