StoryEditorOCM
Lifestyleponosni roditelji

Fešta za feštom u Kukočevih, Toni i Renata otkrili sve: prvo žene sina, onda udaju kćer: ‘Vidjet ćemo, možda u Splitu‘

Piše SCENA SD
19. rujna 2023. - 19:34

Nakon sinoćnje splitske premijere hrvatskog filma ‘Magična sedmica‘, koji mu je posvećen, Toni Kukoč, jedan od naših najboljih košarkaša svih vremena, i njegova supruga Renata za In magazin otkrili su brojne detalje iz svojeg privatnog života.

Da iza svakog uspješnog muškarca stoji prava žena, potvrdila je i Kukočeva srednjoškolska ljubav Renata, s kojom je 35 godina.

‘Pa slušajte, nije naš brak perfektan. Svaki brak ima svoje i gore i dolje, ali mi smo prije svega prijatelji i znamo se i dobro i dugo, tako da osim zdravlja ništa drugo ne želim sebi, Toniju i našoj djeci jer stvarno sve se drugo može bez problema riješiti‘, kazala je Renata Kukoč. 

Najveći su ponos bračnog para Kukoč 31-godišnji sin Marin i 25-godišnja kći Stela.

‘Imam dvoje krasne djece. Oboje su se zaručili u dva mjeseca razlike. Marin će se vjenčati sljedeće godine, Stela možda jedno 7-8 mjeseci poslije toga. Vidjet ćemo, možda u Splitu‘, izjavila je Kukočeva supruga.

‘Kad su oni zadovoljni i sretni, onda smo normalno Renata i ja zadovoljni i sretni. Oni žive svoj život. Sreća da su nam tamo u Chicagu pa ih možemo vidjeti kad nas je volja, kad zaželimo i mi i oni. Evo, čekamo da se vratimo sad u subotu ondje, normalno da ćemo se vidjeti odmah u nedjelju i provesti neko vrijeme zajedno, pokazati im malo slika i toga.

Čujemo se svaki dan‘, dodao je Toni Kukoč. 

Novinar Gordan Vasilj upitao ga je je li spreman za ulogu djeda. 

‘A da je po Renati, već bismo odavno bili, ali neka oni žive svoj život i oni će to isplanirati, tako da mi smo uvijek tu - što god im zatreba‘, uzvratio je. 

Ovaj skladan par za In Magazin otkrio je i kako izgleda njihov život u Americi.

‘Normalan, sasvim normalan. Toni radi, ja radim, klinci rade, žive odvojeno, viđamo ih kad možemo. Oni nekad dođu doma, nađemo se u gradu, normalan život‘, navela je Renata Kukoč. 

‘Vrijeme u proljeće i na ljeto, kad nije sezona, manje-više provodim s prijateljima na golfu. Kad je sezona, radim za Bullse, imam neke obaveze, ne prevelike, tako da me to drži zaposlenim, što je super. Imam dosta i slobodnog vremena i u tim danima, stoga se ne bunim ni na što‘, nadovezao se Toni Kukoč.

Sa suprugom je ove zime bio i na 60. rođendanu svog prijatelja Michaela Jordana.

‘Njega više nema puno u Chicagu, ali kad ja odem dolje na Floridu - igramo golf na njegovom terenu, što je nešto posebno‘, zaključio je Kukoč.

02. svibanj 2024 05:26