StoryEditorOCM
Lifestylenema više

Doznajemo: Tončici Čeljuski na HRT-u ukinuli emisiju ‘U svom filmu‘, evo što nam je rekla voditeljica

Piše Vinko Paić
21. rujna 2023. - 08:30

- Ime sam odabrala potaknuta anegdotom koja govori o tome da je svatko “u svom filmu” i da su naši postupci, uspjesi i neuspjesi, uvijek iz naše vlastite motivacije, a ne radi drugih. Osim toga, svi mi svijet promatramo iz sasvim subjektivnog rakursa pa tako vidimo sebe i druge - opet iz svog filma. Međutim, ono što je ključno za odabir naslova je da su svi oni koji su nešto postigli, koji su učinili razliku, neminovno bili “u svom filmu” - posvećeni i nepokolebljivi - ovako je 2017. govorila popularna HRT-ova voditeljica i urednica Tončica Čeljuska uoči premijere svog talk showa.

image

Tončica Čeljuska

Darko Tomas/Cropix

Šest godina kasnije ova je Dalmatinka rodom iz Baške Vode, doznajemo, ostala bez emisije u kojoj je tijekom šest sezona ugostila neke od najutjecajnih javnih osoba, od domaćih i regionalnih zvijezda pa do onih stranih, poput predsjednika UEFA-e Aleksandra Čeferina.

U kratkom telefonskom razgovoru Tončica nam je potvrdila kako je naša informacija istinita.

- Istina je da emisija više ne ide i na neki je način na svojevrsnoj pauzi. Trenutačno nadograđujem postojeći format, emisija će biti još bolja i zanimljivija, ali o konkretnim rokovima i konceptu još ne mogu pričati - kazala nam je voditeljica.

image

Tončica Čeljuska

Darko Tomas/Cropix

Dosad je napravila više od 200 emisija, a neki od njenih gostiju bili su Toni Kukoč, Mario Ančić, Dino Rađa, Doris Dragović, Severina, Danijela Martinović, Miloš Biković, Zdravko Čolić, Milan Marić, Mate Rimac, Tereza Kesovija, Gibonni...

Upit zašto je došlo do ukidanja emisije ‘U svom filmu‘ poslali smo i HRT-u, a odgovor ćemo objaviti kad ga dobijemo.

23. veljača 2024 17:11