StoryEditorOCM
LifestyleSUTRA POPIS?

Doznajemo: Na Doru se opet prijavio Damir Kedžo, pjesme poslali i Splićanka Antonia Dora Pleško i Alen Đuras

Piše I.P.
7. prosinca 2023. - 16:44

Damir Kedžo tri puta nastupao je na Dori: 2005. s grupom Saša, Tin i Kedžo s pjesmom ‘Zašto‘, 2020. s pjesmom ‘Divlji vjetre‘ te 2023. s pjesmom ‘Angels and Demons‘. Iako je 2020. pobijedio na Dori, na Eurosong nikad nije otišao jer je zbog korone te godine otkazano natjecanje. Ove godine se, kako doznajemo, opet prijavio na Doru. Osim Kedže na Doru se prijavila i Splićanka Antonia Dora Pleško

image

Antonia Dora Pleško

Vojko Bašić/Cropix

- Vidim se na Eurosongu, to mi je san otkad sam bila mala. Obrađivala sam sve eurovizijske pjesme, čak i na izraelskom. Mogla sam već ići na Doru, ali želim raditi i pripremiti se da budem 100% spremna, kad dođem - pobijediti i otići predstavljati svoju zemlju - rekla je Antonia preklani, koja sad očito ima "as u rukavu". 

Na Doru ove godine juriša i Alen Đuras, koji se proslavio u "The Voiceu". 

Prije nekoliko dana doznalo se da su se na Doru, u zadnji tren, nekoliko minuta prije ponoći prijavili ovogodišnji pobjednici Let 3, koji su nas predstavljali na Eurosongu u Liverpoolu. Prijavila se i Vatra, te grupa Pavel. 

image

Let 3 na Eurosongu u Liverpoolu

Livio Andrijić/Cropix

HRT navodno sutra planira objaviti tko je prošao na Dori. 

Još nije sigurno hoće li se Dora ove godine održati u Opatiji ili na Prisavlju. HRT svakako planira tri večeri, odnosno dvije polufinalne i finalnu 24. veljače. Na Dori će se natjecati 24 pjesme.

Kako smo prethodno pisali pjesmu na Doru poslao je i Daniel Popović.

06. svibanj 2024 11:02