StoryEditorOCM
LifestyleU subotu u Dalmare centru

Dočekajte Djeda Božićnjaka na veselim saonicama i pregršt dobre zabave!

Piše PROMO
20. prosinca 2019. - 12:17

Djed Božićnjak na veselim saonicama stiže u Dalmare centar

 

“Ho-ho-ho” već odzvanja Dalmare centrom, jer ove subote, 21.prosinca na svojim veselim saonicama stiže Djed Božićnjak. Pozivaju se svi mališani da zajedno dočekuju omiljenog djedicu i pritom uživaju u božićnom party-u

Nakon Vilenjaka, stigao je red da Dalmare shopping centar posjeti poznati nam Djedica. Iz pouzdanih izvora doznajemo kako se već uputio iz daleke Laponije, preko sedam gora i sedam mora na svoju zadnju postaju – Dalmare centar. Kada? Ove subote, 21. prosinca. U koliko sati? U vremenu od 17 do 20h. A što nas sve očekuje?

Kako napisati pismo Djedu Božićnjaku, što ono mora sve sadržavati da bi se želje i ostvarile, naučit ćemo u radionici Pisanje pisama Djedu Božićnjaku. Jer osim papira i olovke, postoji i par trikova kako osvojiti srce veselog djedice. Nadamo se kako ćemo to što prije napisati, jer sve mora biti spremno za poseban doček. Djedica je najavio i veliku zabavu sa svim mališanima, jer kako kaže ‘bili su više nego dobri ove godine’. Zato pripremite božićne ukrase, osigurajte osmijeh na licu i zaputite se prema Dalmare centru.

Svakako imamo i veselje za one malo veće a to je naše KOLO SREĆE..koje se okreće i osvajaju se nagrade najveće…Zavrtite kolo sreće od 18h i osvojite super nagrade.

20. travanj 2024 14:53