StoryEditor
LifestyleVeliki subotnji party u Dalmare centru

Doček dječje Nove Godine i slavlje dobitnice automobila Orhideje Kutić!

Piše PROMO
30. prosinca 2019. - 10:27

Mališani pohrlili na novogodišnji party u Dalmare centar

Iduća godina će biti onakva kako ispratite staru. A veliki i mali koji su bili na novogodišnjem partyu u Dalmareu provest će je ludo i nezaboravno. Jer zadnja subota u godini bila je u znaku glazbe, plesa, kreativnih radionica i velike nagradne igre.

Zabavi nema granica kada su u igri najmlađi. A uz njih su se i odrasli barem na trenutak vratili u najluđe dane. Upravo tako je bilo protekle subote u Dalmare centru koji je za mališane organizirao nezaboravni ispraćaj 2019. godine! Mališane su najviše razveselila izrađivanja  novogodišnjih tuljaca, rasplesani kviz i Balonijada, dok su odrasli  bili u iščekivanju velikog izvlačenja nagradne igre! Najsretnija je bila ORHIDEJA KUTIĆ koja je osvojila automobil KIA RIO u sklopu velike nagradne igre koja je trajala od 21.listopada do. 27. prosinca.

„Dragi prijatelji Dalmare centra, želimo vam u novoj godini punu vreću smijeha, zagrljaja, sreće i zajedništva. Prema starom običaju, na Staru godinu ogrnite se radošću i dragim ljudima, i provedite tako cijelu novu godinu. A prema običajima Dalmare centra, tome dodajte još paket zabave i omiljenih stvari i prvo poglavlje novogodišnje priče je potpuno“ – poručuju iz Dalmare centra. 

 

Izdvojeno