StoryEditor
LifestyleADVENT U STUDENCU

Djed Božićnjak stiže u Šibenik i donosi slatke darove

Piše PROMO
11. prosinca 2020. - 13:04
Djed Božićnjak u Studencu

Studenac je u blagdanskom mjesecu odlučio obradovati najmlađe i prirediti pravi božićni kutak u odabranim trgovinama

Djed Božićnjak ovog Adventa stiže u odabrane Studenac trgovine, a jedna od njih je i ona u ŠIBENIKU na adresi Trg Andrije Hebranga 18b. Veseli Djed Božićnjak u trgovinu stiže u subotu, 12. prosinca u 11 sati, a s djecom će se družiti i darivati ih slatkim darovima u posebnom božićnom kutku do 13 sati.

Vodeći maloprodajni lanac na Jadranu pobrinuo se za to da blagdanski duh u ovim neizvjesnim vremenima ipak ne izostane i da najmlađima pruži poseban razlog za dobro raspoloženje. Uz pridržavanje svih epidemioloških mjera u trgovini, djeca će tako moći doznati odakle je to Djed došao i kako se priprema za Božić, ali i otkriti mu svoje želje te dobiti slatkiše. No to nije sve, ovog Adventa Studenac postaje i prava mala ispostava za zaprimanje božićnih pisama.

Naime, u božićnom kutku djecu čeka i prigodna kutija za pisma. Djeca su tako pozvana da u svojim domovima napišu pismo ili popis božićnih želja, a zatim ih u pratnji roditelja donesu u Studenac i ubace u kutiju tijekom druženja. Na pismu ili omotnici potrebno je istaknuti poštansku adresu i podatke, kako bi poseban dar stigao na vrata onih koji budu izabrani. Svi oni koji pismo ne pripreme u svojim domovima mogu to učiniti u božićnom kutku, a Studenac će među pristiglim pismima izabrati najkreativnije i  mališana nagraditi poklon-paketom.

Kako blagdanska čarolija ne bi zaobišla ni roditelje, u videu donosimo inspirativan recept za medenjake, prepoznatljivu zimsku slasticu za koju sastojke mogu pribaviti upravo u svojoj lokalnoj trgovini. Veseli oblici medenjaka ukrašeni prema vlastitom izboru zasigurno će zabaviti djecu, ali i odrasle. 

Studenac proteklih godina kontinuirano ulaže u poboljšanje svojeg asortimana, usluga, ali i posebnih promotivnih programa radi ispunjavanja potreba svojih kupaca i pružanja iskustva ugodne kupnje. Božićni kutak dio je tog ulaganja, s posebnim naglaskom na radost darivanja, i to onih najmlađih, poručuju iz Studenca.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac nastao je kao mali obiteljski obrt 1973. godine u Omišu, gdje je kasnih 90-ih širio svoje poslovanje na maloprodaju. Od 2018. Studenac je u vlasništvu poljskog investicijskog fonda Enterprise Investors, a od 2019. godine preuzima Istarske supermarkete i zadarski Sonik, šireći tako poslovanje diljem jadranske obale. Zahvaljujući takvom kontinuiranom rastu i razvoju, Studenac je danas glavni maloprodajni lanac na jadranskoj obali i jedan od vodećih u Hrvatskoj, s više od 3 tisuće stalnih zaposlenika i 554 prodavaonice. Više informacija dostupno je na službenoj internetskoj stranici studenac.hr.

Izdvojeno

28. veljača 2021 12:08