StoryEditor
LifestyleOmiljeni Djedica razveselio sve mališane u Dalmare centru

Dječje veselje je bilo neopisivo zbog posjeta omiljenog Djedice!

Piše PROMO
23. prosinca 2019. - 10:33

Omiljeni Djedica razveselio sve mališane u Dalmare centru

Glavnim trgom centrom ove subote vladao je pravi blagdanski ugođaj, a mališani su se najviše razveselili Djedu Božićnjaku

Nakon što smo savladali sve trikove kako napisati dobro i 'uspješno' pismo Djedu Božićnjaku, bacili smo se na pripreme kako bi sve bilo spremno za njegov dolazak. To oduševljenje, radost i uzbuđenost na dječjim licima kada su ga ugledali se ne mogu prepričati. Djedica je sa svima pričao, svakoga je uzeo u krilo i šapnuo mu kako je bio dobar/ra i da će zasigurno biti za to nagrađen. A onda je uslijedilo party ludilo koje nam je sam djedica spremio. Uz ples i pjesmu, oprostili smo se s njim, ali samo do sljedeće godine jer nam je već najavio svoj dolazak. 

Nepropustite novogodišnju zabavu koja se priprema u Dalmare centru, u subotu 28.prosinca od 17 do 20 sati kada će vas očekuje doček za pamćenje uz rasplesani kviz, nagradne igre, Balonijadu i kreativnu radionicu izrađivanja novogodišnjih tuljaca. 

Odmah nakon dječjeg novogodišnjeg partyja, na redu je izvlačenje velike nagradne igre 'Račune izbroji i auto osvoji' koja traje od 21. do 27. prosinca. Prikupite 3 računa iz tri različite trgovine Dalmarea i možda ćete baš vi osvojiti automobil KIA RIO. Iznos računa mora biti minimalno 100 kuna, a sve što je potrebno je ispuniti kupon koji se nalazi na svim blagajnama, skupiti sve račune, spojiti s kuponom i zajedno ubaciti u nagradnu kutiju koja će biti izložena na glavnom trgu centra tik do auta.

Pravila nagradne igre počitajte na:

www.dalmare.hr

Izdvojeno

15. siječanj 2021 19:21