StoryEditorOCM
LifestyleReakcije ne jenjavaju

Cigi opleo po sviranju flaute iz vagine: U Supertalentu smo vidjeli i slikanje penisom, podrigivanje, a Šuput psuje kao kočijaš. Fali samo vatromet iz stražnjice

Piše Ivana Prgomet/SD
6. studenog 2023. - 21:57

Reakcije na kontroverzan nastup flautistice Beatrice McQueef, 41-godišnje kirurške asistentice koja je u sinoćnjoj epizodi "Supertalenta" prikazivanog na Novoj TV zasvirala flautu iz svoje vagine ne jenjavaju.

"Svi u mojoj obitelji su bili glazbeno nadareni pa smo bili poticani da učimo svirati instrumente. Počelo je s flautom u osnovnoj školi. Za mene je učiteljica rekla da nema nade da ću ikada dobro svirati. Onda sam se počela baviti cirkuskim vještinama iz hobija. Otkrila sam da sa svojim tijelom mogu raditi neke stvari koje drugi ljudi ne mogu. Moj nastup može biti opasan ako padnem", predstavila se Beatrice McQueef u prilogu prije izvođenja performansa.

‘‘Sljedeće scene mogle bi uznemiriti gledatelje. Upozoravamo vas da nikako ne pokušavate izvesti ono što ćete vidjeti‘‘, najavljeno je pak prije njezinog nastupa.

 

Za komentar smo priupitali i društvenog kroničara bez dlake na jeziku - Nevena Ciganovića.

image

Neven Ciganović

Ranko Šuvar/Cropix

- Da je doktorica imala “dijafragmu” vjerojatno bi i propjevala u sljedećem krugu. Pa u showu smo već sve vidjeli, slikanje s penisom, podrigivanje, sviranje s vaginom, još samo fali neki vatromet iz stražnjice - rekao nam je Ciganović.

U publici i pred ekranima bilo je maloljetne djece. 

- Pa Maja Šuput redovito psuje kao kočijaš i produkciji to ne smeta, najbitnija je gledanost. Ove sezone očito igraju na ”šokiranje” publike. Brijem da je publika postala zahtjevnija s obzirom na sve sadržaje koji se nude na društvenim mrežama. Kako god bilo trebalo bi stajati upozorenje za malodobne gledatelje - zaključio je Ciganović.

28. travanj 2024 09:58