StoryEditorOCM
Lifestyleza one koji žele uštedjeti

Aplikacija koja nudi pregled popusta na proizvode svih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj postala je hit

Piše Šibenski.hr
6. siječnja 2023. - 13:22

Podizanje cijena pojedinih artikala nakon uvođenja eura izazvalo je bijes i nezadovoljstvo građana koji smatraju kako je riječ o još jednom neopravdanom udaru na njihov džep. Trgovce se optužuje za varanje, sve su glasnije prijetnje "crnim listama", a oni uzvraćaju kako se drže propisanih pravila zaokruživanja te odgovornost prebacuju na proizvođače i distributere.

U moru poskupljenja građani pokušavaju uštedjeti na razne načine, a među novijima je korištenje aplikacije pod nazivom 33% koja se trenutno nalazi među "najskidanijim" domaćim aplikacijama na tržištu.

image

Namijenjena je svim lovcima na promocije koji traže snižene cijene proizvoda

O kakvoj aplikaciji je riječ?  Aplikacija nudi preglede popusta na proizvode maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj, daje pregledan uvid u aktualne i buduće popuste, a namijenjena je svim lovcima na promocije koji  su u potrazi za sniženim cijenama proizvoda.

- Reakcije korisnike jasno pokazuju da su ljudi oduševljeni user-friendly” pristupom na našoj aplikaciji koja pruža zaista jednostavnu pretragu i vidljiv prikaz traženih proizvoda. Nema nikakve sumnje da je situacija s divljanjem cijena u maloprodaji popularizirala našu aplikaciju jer ona doista omogućuje značajne uštede u odnosu na sve veće redovne cijene u trgovinama - kazao je Josip Muller, autor aplikacije za Fashion.hr.

- Aplikacija ima iznimno jednostavan i interaktivan preglednik putem kojega se može pretraživati promocije prema imenu proizvoda, kategoriji, maloprodavatelju, lokaciji ili određenom vremenskom periodu. Možda i najzanimljivija i najpraktičnija funkcionalnost je mogućnost da jednostavno i lako ubacite u listu omiljenih proizvoda svojih 15-20 proizvoda koje najčešće kupujete i tražite, te da samo jednim klikom provjerite što se od njih trenutno nalazi na promociji i gdje. Potom možete one promocije koje tako pronađete prebaciti u kupovnu listu za trenutnu kupovinu ili je čak podijeliti sa članom obitelji koji ima više vremena i mogućnosti za obaviti tu kupovinu.

image

Aplikacija ima jednostavan preglednik putem kojega se može pretraživati promocije prema imenu proizvoda

Aplikacija tako predstavlja svojevrsnog Vašeg osobnog lovca na promocije koji Vam jednostavno ulovi ono što vas zanima. Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike, te za početak u njoj možete pronaći promocije vodećih maloprodavaca robe široke potrošnje, sa željom i tendencijom da se u narednom periodu u njoj zaista nađu baš sve maloprodajne promocije na jednom mjestu. I zato skinite aplikaciju „33%“ i aktivirajte svog osobnog pomoćnika i lovca na promocije. Želimo Vam uspješan lov - stoji u opisu aplikacija za koju ne sumnjamo kako će postati još popularnija.

24. travanj 2024 17:40