StoryEditorOCM
GlazbaNova pjesma

Za Božić zapjevajte s Branimirom Bubicom i klapom Sebenico

Piše Šibenski.hr
14. prosinca 2019. - 16:10

''Zapivajmo svi, Božić dolazi'' novi je uradak naših Šibenčana, koji su s ovom božićnom pjesmom zaokružili iznimno uspješnu godinu. "Zapivajmo svi, Božić dolazi" potpisuje sam Branimir Bubica, dok se za aranžman pobrinuo iskusni Leo Škaro. Dečki se nadaju da će s ovom pjesmom ući u mnoge domove i da će pjesma postati neizostavni dio božićnog repertoara, a novu pjesmu Branimira Bubice i klape Sebenico poslušajte ovdje: 


Ove godine Branimir Bubica i njegova klapa Sebenico mogu se pohvaliti sa najuspješnijom godinom od svog postojanja. Uz promociju svog posljednjeg albuma "Dalmacijo ti si zadnja luka" nastupili su na brojnim festivalima i sa velikim brojem samostalnih koncerata, potvrdili svoju kvalitetu i popularnost.


Na festivalu Dalmatinske Šansone u Šibeniku dečki su ovojili "Šansonjera" za pjesmu "Nisan zna", a svojim nastupom u show programu istog festivala, oduševili Šibensku publiku.

 

 

 

(foto: Milan Balaban)

 


Samostalnim koncertom na splitskom Peristilu otvorili su Splitski festival, a na Omiškoj pjaceti muški se potukli za sami vrh festivala. Otvaranje Kaštelanskog ljeta, nastup na gala večeri ispred Opatijskog hotela Milenij, samostalni koncerti u Tučepima, Murteru, Šibeniku te brojnim drugim mjestima i gradovima, kako u Hrvatskoj tako i u susjednoj Sloveniji i Bih potvrđuju da je iza njih godina kakvu su mogli samo poželjeti. 

Poznato je da su dečki rado viđeni na brojnim vjenčanjima  i da su njihova druženja u konobi jako popularna među zaljubljenicima u dalmatinsku pjesmu 

U sljedećoj godini Šibenčani najavljuju nove pjesme, brojne koncerte, te neke lijepe glazbene suradnje.
 
 
20. travanj 2024 10:24