StoryEditorOCM
GlazbaKONCERTNO LJETO

Vrhunska vokalistica stiže u Šibenik: Natali Dizdar u lipnju na Tvrđavi Barone!

Piše Šibenski.hr
6. lipnja 2024. - 16:35
Pjevačica Natali Dizdar u Šibenskoj noći 22. lipnja penje se na pozornicu Tvrđave BaroneMatija Lipar/Slobodna Dalmacija

Zadarska diva, pjevačica Natali Dizdar u Šibenskoj noći 22. lipnja penje se na pozornicu Tvrđave Barone.

Od samog početaka svoje karijere, Natali privlači pažnju svojim snažnim glasom i iznimnom interpretacijom. Nakon osvajanja publike u popularnom glazbenom showu, uspjela se etablirati kao jedna od vodećih glazbenica hrvatske glazbene scene. Nakon albuma ‘Natali Dizdar‘, ‘Pronađi put‘, ‘ZKM live‘ i ‘Iluzije‘, Dizdar je lani objavila je dugoiščekivani novi EP ‘Blues po kišnim plažama‘.

Natali će u Šibeniku predstaviti nove pjesme, ali i izvesti svoje dobro znane hitove. Tako će se u intimnoj atmosferi Tvrđave Barone izmjenjivati melodije ‘Ne daj‘, ‘Zamijenit ću te gorim‘, ‘Gazio si me‘, ‘Mjesto za jedno‘, ‘Mjesecu je dosadno‘, ‘Kad mislim na to‘ i druge.

Omiljena pjevačica je rado viđena gošća u Šibeniku, a njeni nastupi na Tvrđavi sv. Mihovila i u Kući umjetnosti Arsen ostali su zapamćeni od strane publike. Natali Dizdar  se ovog puta vraća u Šibenskoj noći, jednoj od najiščekivanijih večeri u gradu, a kakvu će nam glazbenu čaroliju prirediti, saznat ćemo 22. lipnja u 21 sat.

ULAZNICE

Ulaznice za koncert po cijeni od 20 eura možete kupiti online u sustavu mojekarte.hr i u City Pointu šibenskih tvrđava. Članovi Kluba prijatelja uz predočenje važeće članske iskaznice na blagajni ostvaruju popust od pri kupnji ulaznica – za njih je cijena ulaznice 17 eura.

Više informacija o glazbenom ljetu na šibenskoj tvrđavi pratite na webu te Facebook i Instagram profilu Tvrđave Barone

19. lipanj 2024 17:20