StoryEditorOCM
GlazbaT.L.M. festival

U Ražinama ima "Oksida": U petak i subotu glazbeni festival

26. srpnja 2017. - 12:36

Šibenska Udruga za promicanje glazbene i urbane kulture "Oksid" organizira u petak i subotu, 28. i 29. srpnja u Ražinama treći Too Loud Music (T.L.M.) glazbeni festival. Prvog dana najavljuju ritmove reggea, techna i housea (Banana Zvuk, DJ Bake, Fabian Mateša i Marco Basler), dok će u subotu uslijediti nastup punk, rock i metal bendova (Fraktura mozga, Mind ZOO, Pullover, Sistematski pregled i Špurijus).

Udruga Oksid, inače, osnovana je 2015. godine radi zadovoljenja kulturnih i umjetničkih ciljeva, kako izvođača, tako i poklonika glazbe i umjetnosti, a njezini članovi organiziraju koncerte i festivale alternativne i elektronske glazbe, među kojima izdvajaju Treću smjena fest, Too Loud Music (T.L.M.) i Ghetto Reunion.

-Takvim aktivnostima smo, barem po našoj procjeni, dali doprinos glazbenoj i kulturnoj ponudi na području grada Šibenika, koja je još uvijek neadekvatna s obzirom na potražnju mladih i općenito poklonika glazbe. Organizacijom koncerata i glazbenih slušaonica, javnih predavanja i tribina, seminara i radionica, izložbama slika i oslikavanjem zidova doprinosimo razvoju zajednice. Osim na području glazbe i umjetnosti, aktivni smo u raznim područjima civilnog društva kao što su ekološke akcije čišćenja javnih površina, organiziranje i održavanje besplatnih priprema za državnu maturu, itd. - ističu u Udruzi.

24. travanj 2024 20:11