StoryEditor
GlazbaHladno pivo na Kulturaljci

U prodaju puštene ulaznice po promotivnoj cijeni za koncert koji će se 15. travnja održati u hangarima vojarne Bribirski knezovi

Piše Šibenski.hr
23. ožujka 2017. - 13:05


 
-Ulaznice po promotivnoj cijeni od 60 kuna, ali limitiran broj, puštene su danas u pretprodaju za sve koji žele na vrijeme osigurati svoj dolazak na veliko koncertno finale ovogodišnje Kulturaljke. U hangaru u bivšoj vojarni Bribirskih knezova u subotu, 15. travnja nastupit će perspektivni mladi vodički cover bend Spectrum, kultni šibenski rokeri iz 90-ih The Strings predvođeni Mirom Odakom, najbolji hrvatski punk rockeri Hladno pivo i Azra tribute bend Fantom slobode koji će svirati repertoar s Azrine najbolje ploče Ravno do Dna izdane prije točno 35 godina - poručuje Igor Bergam iz udruge Park koja organizira glazbeno kulturnu manifestaciju Kulturaljka.

Bergam ističe kako je koncert izazvao veliki interes širokog dijela publike, a s obzirom na ograničen prostor hangara odlučeno je da se određen broj ulaznica osigura najbržim posjetiteljima.

-Svoje karte oni mogu nabaviti u caffe barovima Baldekin, Bono i Azimut u Šibeniku, ali i putem interneta na Entrio sustavu - kaže Bergam.

Zagrijavanje za početak Kulturaljke počet će se tjedan dana prije,  8. travanja, kada će u klubu Azimu nastupiti zagrebački electropunk sastav Baden-Baden.

-Badenovsi će šibenskoj publici predstavitii svoj album prvijenac „La Drogue“. Baden-Baden čini pet legionara elektro-punka: Borna, Goran, Frank, Malić i Luka. U svibnju 2013. godine snimili su prvi EP koji se brzo proširio regionalnom underground scenom hitovima „Honigmund“ i „It's You“ te pokupio odlične kritike. U rujnu 2015. godine izbacuju prvi singl „Of fear“ kojim najavljuju prvi studijski album „La Drogue“ koji je svjetlo dana ugledao početkom travnja 2016. Posljednjih godinu dana Baden-Baden rado je viđen gost mnogih klubova i festivala u regiji. Uz odličnu svirku “badenovaca” na zabavi zagrijavanja za Kulturtaljku dijelit će se promo materijali i organizirati nagradne igre za sve posjetitelje u kojima će se natjecati za ulaznice za veliki koncert Hladnog Piva i društva - poručuje Igor Bergam.

 

Izdvojeno

03. kolovoz 2020 16:45