StoryEditorOCM
Glazbazagrijavanje za blagdane

U Parkiću večeras Vitasović & Šajeta – sutra podnevni fenomen Fenixa

Piše Šibenski.hr
23. prosinca 2022. - 17:34

Zagrijavanje tik pred nadolazeće božićne blagane večeras sprema pravi istrijanski big bend – Alen Vitasović & Šajeta. Dobro poznati istarski dvojac i bend svojim će hitovima, koji se nalaze na set listi gotovo svih partyja, pripremiti publiku u Parkiću na ono što svi nestrpljivo čekamo u prosincu - Badnjak u Parkiću s fenomenalnim Fenixima koji počinju tradicionalno u 12 sati. Nakon odmora za Božić, na Stipanje je u Parkiću veliki koncert splitskog kantautora Harija Rončevića.

Najslađi program Adventure – Adventurica – nastavlja sa svojim programom za najmlađe. Popodne ih očekuju čak tri aktivnosti: izrada božićnih ukrasa na pinjolima, najraskošnijim šiškama koje možete pronaći u našem kraju, izrada maštovitih superdjedica gdje će djeca pustiti mašti na volju i osmisliti svog djedicu izvan okvira, ali i aktivnost ozelenjivanja grada Šibenika u kojoj će djeca prema predlošku fotografija grada Šibenika ucrtavati stabla tamo gdje bi ih moglo biti više i gdje bi nam mogla oplemeniti javni prostor. Radionice vode pedagoginja Maja Šintić i krajobrazni arhitekt Mate Rupić. Sutra na Badnjak imaju blagdansko sređivanje na facepainting radionici od 11 sati. Na sam blagdan Božića, Adventurica odmara, te nastavlja s radom 26. prosinca.

Ukoliko još niste kupili darove za Božić, podsjećamo da to možete učiniti na Sajmiću do sutra u 13 sati – napominju iz Organizacijskog tima Adventure te poručuju da na Božić Parkić i klizalište otvaraju svoja vrata u 17 sati, a sve ostale blagdanske dane rade u redovnom radnom vremenu.

23. travanj 2024 10:16