StoryEditorOCM
GlazbaNE PROPUSTITE SPEKTAKL

ŠNG koncertom na Mihovilu obilježava 180 godišnjicu turizma u Šibeniku. Pridružit će im se i brojni gosti...

Piše Zdravko Pilić
15. lipnja 2024. - 15:51
Sibenik, 290623. Sibenska narodna glazba koncertom na tvrdjavi Sv. Mihovila proslavila 175. godina.Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

Nastupom Šibenske narodne glazbe 4. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila bit će obilježena 180. obljetnica turizma u Šibeniku, a Glazbarima će se na Mihovilu tom prilikom pridružiti i brojni gosti.

Pred publikom na Tvrđavi sv. Mihovila Glazbari će izvesti presjek svega na čemu su radili od prošlogodišnjeg koncerta, predstaviti nove aranžmane i nove glazbene suradnje, uz pokoje iznenađenje. Na pozornici će im se pridružiti Đani Stipaničev, Krešimir Batinica, Nataša Cvitan i Klapa More.Svakim novim koncertnim programom orkestar podigne ljestvicu, što je pred njih stavilo zahtjevan zadatak pri stvaranju repertoara. Raznovrsnost skladbi koje će orkestar izvesti na Tvrđavi sv. Mihovila rezultat je nastojanja da se publici pruži glazbeno – scenski spektakl za pamćenje, dostojan proslave velike obljetnice.

Šibenska narodna glazba najdugovječnija je šibenska kulturna institucija utemeljena 1848. godine, a njihov nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao nešto bez čega šibenska publika ne može zamisliti koncertno ljeto! Ovogodišnji nastup dio je proslave 180. obljetnice pristajanja prvoga kruzera u šibenskoj luci. Svečani koncert na rasporedu je u četvrtak 4. srpnja u 21 sat

Ulaznice po cijeni od 15€ dostupne su od petka u podne u sustavu Eventim, ekskluzivno korisnicima Mastercard kartica prva 24 sata. Svi ostali po svoje ulaznice mogu od petka 14. lipnja u podne, u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust pri kupnji.

 

 

14. srpanj 2024 05:43