StoryEditorOCM
GlazbaBravo naši:

Šibenski slavuji Marko, Sara i Brane otvorili Trogirsko kulturno ljeto (FOTO)

Piše Šibenski.hr
Foto: Milan Balaban
8. srpnja 2017. - 18:04

Sinoćnjim koncertom Marka Škugora i prijatelja otvoreno je Trogirsko kulturno ljeto. Prepun Trg Ivana Pavla ll u Trogiru, uz Marka, je  ugostio Saru Škugor i Branimira Bubicu koji su oduševili prisutne i pokazali kako Šibenik pjeva. Trogir je sinoć uživao u dvosatnom koncertu naših slavuja i brojnim bisevima pokazao svoje oduševljenje.

Ovaj koncert je bio uvertira u večerašnji nastup Marka Škugora na Splitskom festivalu gdje nastupa sa pjesmom "Ka dica" koja se, inače,  spominje kao jedna od favorita ovogodišnjeg Splita.

Sara Škugor i Branimir Bubica su pobrali simpatije Trogirana i njihovih gostiju i oduševili svojim izvedbama, a ovaj trio zajedno ponovno zajedno nastupa u Podgori 21. srpnja.

Branimir, pak,  najavljuje svoj samostalni koncert 11. srpnja u Betini i broje koncerte s klapom "Sebenico", a Sara uskoro objavljuje i svoj novi singl o kojem će se tek čuti.

Želimo puno sreće našim slavujima u daljnjem radu, promociji Šibenika i predstavljanju šibenske pisme u najboljem mogućem svjetlu. Donosimo i djelić sinoćnjeg trogirskog ozračja...





 

19. travanj 2024 17:01