StoryEditorOCM
GlazbaVrhunac Adventure

Šibenski Božićni sajam bliži se kraju: Za samu završnicu organizatori su sastavili bogat program

Piše šibenski.hr
30. prosinca 2019. - 13:27

Kako se godina primiče kraju, tako i Adventura ide ka svom vrhuncu. Nakon više od dvadeset dana u koje je stalo preko pedeset programa, samo nas jedan dan dijeli do dočeka Nove godine, a pred Adventuristima su još brojni programi na svim lokacijama.

Večeras od 21 sat pod lampicama u đardinu nastupit će energični riječki rokeri Jonathan, a na Maloj loži Zdenka Kovačiček i Greenhouse Blues Band.

Ni najmlađi neće mirovati: na rasporedu Adventurice danas je na redu Mini disco by RatCat. Galerija Matija svoja vrata otvara u 17 sati, a DJ-evi glazbu puštaju od 18 sati. Mali Adventuristi mogu i oslikati svoja lica za dječje karaoke organizirane od 19 do 20 sati, nakon čega slijedi odbrojavanje i slavlje.

U veselom tonu mali i veliki Adventuristi nastavit će i sutra od samog jutra, kako i priliči Silvestrovu. Podnevnu zabavu u đardinu predvodi grupa Oranž – zagrijavanje je to za večernji oproštaj s godinom na izmaku kada će Šibenčani i njihovi gosti plesati ispred jedne od tri bina.

Dobar provod u Parkiću garantiraju Neno Belan & Fiumensi koji na pozornicu staju u 22:30 sati, nakon kojih se zabava nastavlja u kubanskom ritmu Cubisma. Ljubitelji elektroničke glazbe od 22 sata uživat će na Maloj loži, a Novu će dočekati s poznatim imenom regionalne scene Kristijanom Molnarom.

Od 23 sata plesat će se i pred glavnom pozornicom ovogodišnjeg dočeka koja se smjestila ispred gradske ljepotice, katedrale sv. Jakova gdje će novo ljeto Šibenik pozdraviti uz britanske legende Stereo MC's koji na pozornicu staju nakon energične miljenice publike Sassje.

Nakon odmora od najluđe noći u godini, oprostit ćemo se i s Adventurom. Posljednji ples otplesat ćemo 1. siječnja u Parkiću gdje će nas u zlatno doba disca vratiti ABBA Real Tribute Band! Za stariju generaciju povratak u mlade dane, a za mlađe otkrivanje novog glazbenog svijeta i više su nego dobri razlozi da se prva večer 2020. provede u Parkiću.

16. travanj 2024 15:52