StoryEditorOCM
GlazbaJEDAN JEDINI

Samo nas nebo rastavit' može: veliki Šibenčanin sprema novi spektakl, evo što poručuje svojoj vjernoj publici

Piše M.K.
9. studenog 2018. - 15:02

Mišo Kovač je potvrdio da 22. prosinca u splitskoj Spaladium Areni dogovorio veliki koncert kojeg je nazvao "Samo nas nebo rastavit može". 

Ne treba ni najmanje dvojiti da će i na ovom susretu jednog od najvećih ljubimaca splitske publike Arena grmjeti hitovima "Ako me ostaviš", "Ti si pjesma moje duše", "Ostala si uvijek ista", "Poljubi zemlju", "Dalmatino", "Svi pjevaju, ja ne čujem", "Drugi joj raspliće kosu", "Nikoga nisam volio tako" i "Dalmacija u mom oku".

Tijekom svoje karijere Mišo je prodao više od dvadeset milijuna ploča i dobitnik je brojnih diskografskih i glazbenih nagrada. Iako je na vrhuncu popularnosti bio sedamdesetih i osamdesetih godina, i danas ima odanu publiku koja s nestrpljenjem čeka svaki idući koncert.

"Drago mi je da ponovno nastupam u najvećoj dvorani u Splitu. Volim pjevati u Splitu kojemu poručujem: Samo nas nebo rastavit može" - komentirao je Mišo.

Karte za koncert u prodaji su od danas u 10 sati putem sustava Eventim, a Miši će se pozornici, kako se saznaje, pridružiti i glazbeni gosti: kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja.

25. travanj 2024 05:45