StoryEditorOCM
GlazbaSPEKTAKL NA MIHOVILU

Rasprodane sve ulaznice: Bajaga & Instruktori sviraju u Šibeniku nakon punih 30 godina!

Piše Šibenski.hr
5. srpnja 2022. - 14:54

Bajaga & Instruktori zasvirat će ovaj četvrtak nakon više od 30 godina ponovno u Šibeniku, i to na Tvrđavi sv. Mihovila. Kao predgrupa Bajagi nastupit će šibenski sastav Lili Gee. Program počinje u 21 sat.

- A na Tvrđavi sv. Mihovila ovaj četvrtak očekuje nas pravi koncertni spektakl- stižu Bajaga & Instruktori koji su u Šibeniku do sada nastupali jednom, i to davne 1989. godine! Koncert u organizaciji udruge PARK je rasprodan i ne sumnjamo da će se oni koji su uspjeli osigurati svoju ulaznicu jako dobro zabaviti – ističu iz Tvrđave kulture Šibenik.

Rasprodan je i koncert Petra Graše koji se na Tvrđavu sv. Mihovila vraća ponovno ovu subotu 9. srpnja! Grašo posljednjih godina hitovima osvaja radijske top ljestvice u Hrvatskoj i regiji, a njegovi nastupi odavno su poznati po raskošnoj produkciji i emotivnoj atmosferi. Koncert počinje u 21 sat.

- Za koncert šibenskih Glazbara i 4 Tenora koji mnogi s nestrpljenjem iščekuju i ove godine nakon što je lani rasprodan u rekordnom roku, ostalo je još svega nekoliko ulaznica, stoga svima koji svoju još nisu osigurali, preporučujemo da požure! Kupiti ih još kratko vrijeme možete na Eventimu i blagajni Kuće umjetnosti Arsen – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

Njihov lanjski nastup na Mihovilu publika itekako dobro pamti, ali Šibenska narodna glazba i 4 Tenora imaju još pokojeg asa u rukavu te za ovu godinu najavljuju novi, osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.

Koncert je na rasporedu u srijedu 13. srpnja u 21 sat.

02. svibanj 2024 19:28