StoryEditor
GlazbaPETAK, 1. LISTOPADA

Prvo jesensko koncertno gostovanje u Arsena – Jelena Radan i Pedro Abreu

Piše šibenski.hr
25. rujna 2021. - 10:36

Nakon najintenzivnijeg kulturnog programa do sada u ljetnim mjesecima na šibenskim tvrđavama, Tvrđava kulture Šibenik od 1. listopada kreće s kontinuiranim kulturnim programom u Kući umjetnosti Arsen u kojoj publiku čeka više od 30 događanja samo u listopadu.

Filmski naslovi pod nazivom Art kino Arsen prikazuju se srijedom i subotom u dva termina, a filmske matineje i dječje predstave u programskom pravcu pod nazivom Bubamarac na rasporedu su svaki vikend ujutro u 11 sati. Ponedjeljkom glazbena škola Ivana Lukačića u suradnji s Tvrđavom kulture organizira tri koncerta u sklopu Svibanjskih glazbenih večeri, a u glazbenom programu Arsena kroz listopad je još šest koncerata.

AMOR SEM CASA

U petak, 1. listopada u 20 sati jedna od miljenica (ne samo) lokalne publike, Jelena Radan, svojim koncertom otvorit će jesenski program u Arsenu. Vrsna interpretatorica portugalskog fada repertoar Amor sem casa (Ljubav bez kuće) izvest će u pratnji gitarista Pedra Abreua, njezinog dugogodišnji suradnika. Inspiracija za repertoar jedna je od najljepših fado pjesama Chuva (Kiša). Ulaznice po cijeni od 100 kuna u prodaji su od danas.

Detalje o programima i ulaznice dostupne su na kucaarsen.hr.

item - id = 1129956
related id = 0 -> 1130451
related id = 1 -> 621945
19. siječanj 2022 00:17