StoryEditorOCM
Glazbasvi na martinsku!

Priprema se sedmo izdanje Membrain festivala: tijekom četiri dana na više pozornica izmijenit će se niz DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta

Piše Joško Dadić
20. travnja 2022. - 18:31

Martinska, festivalska destinacija kod Šibenika i ovo će ljeto biti epicentar dobre glazbe i jedinstvene atmosfere!

Naime, sedmo izdanje Membrain festivala održat će od 4. do 7. kolovoza 2022. na čarobnoj lokaciji kampa Martinska na samom ulazu u Šibenski kanal.

Tijekom četiri dana programa na više pozornica izmijenit će se čitav niz DJ-eva iz Hrvatske, Europe i svijeta koji će na moćnim DIY soundsystemima prezentirati najaktualnije trendove u svojim žanrovima.

Besplatni kamp

Membrain Festival od početka za ciljeve ima promociju domaće elektroničke scene, njezinih autora, DJ-eva, labela, promotora i organizatora. Isto tako, Membrain savršeno kombinira najbolje od underground bass glazbe iz europskih prijestolnica (London, Amsterdam, Berlin) s mediteranskom klimom i doživljajem jedinstvenim samo za hrvatsku obalu.

image
Membrain festival

Tijekom Membrain festivala godišnje prođe oko 500 gostiju po večeri, u omjeru 70 naprema 30 u korist publike izvan Hrvatske. Uz bogat i raznolik glazbeni program, Membrain svim posjetiteljima pruža i besplatni kamp u zoni festivala koji se proteže gustom borovom šumom, dnevni program u obliku art&educated aktivnosti, kao i gastronomsku ponudu domaćih pića i lokalne hrane.

25. travanj 2024 15:11