StoryEditorOCM
GlazbaCMC FESTIVAL

Pogledajte tko je sve sinoć u Vodicama konkurirao Lilli: je li neka od njih privukla više pažnje? Splićankin nastup ocijenjen kao 'tri minute čistog seksipila'...

Piše M.K.
9. lipnja 2019. - 18:18

Čini se da se CMC festival, polako, ali sigurno, etablirao kao glazbeni događaj na kojem se natjecateljice natječu koja će biti izazovnije, provokativnije, oskudnije odjevena, čiji će dekolte narednog dana osvojiti više naslovnica i pažnje na portalima.

Usprkos skandalu kojim je obilježena, zbog incidenta s gospođom u Zagrebu o kojem su svi mediji izvještavali, Splićanka Lidija Bačić se na pozornicu popela u sjajnom raspoloženju i, dakako, očekivano oskudnoj kreaciji.

U "haljini" koju su činili minijaturni ciklama "topić" nalik bikiniju i uska narančasta suknja, Lille nije ostavljala puno mašti, pa su neki njezin nastup s pjesmom "Muške suze" ocijenili kao - par minuta čistog seksipila...

Na seksipil su naveliko igrale i pjevačica Colonije, Ivana Lovrić, s pratećim plesačicama, kao i Slovenka Alya, za koju su se mnogi pitali tko je ona uopće.

U ružičastoj opravici koja se vrtjela oko nje i na momente pokazivala previše definitivno je bila jedna od komentiranijih pojava na festivalu.

Pomniji pratitelji glazbenih događanja Alye se mogu sjetiti kao sudionice slovenskog natjecanja za pjesmu Eurovizije, 2015., kad je s Nenom Belanom izvela je pjesmu “Misunderstandings”, a iste je godine pjevala na ceremoniji otvaranja Svjetskog rukometnog prvenstva u Kataru. 

Na pozornici CMC festivala predstavila se s pjesmom "Sedam dana na moru“.

Dinamična u stylingu i nastupu bila je i inače znatno samozatajnija Domenica, koja je svoj singl "Ne vidim, ne čujem" izvela odjevena u atraktivnu srebrnu haljinicu i praćena plesačicama.

Pjevačkim "uskrsnućem" je apsolutno iznenadila i tv voditeljica Vjekoslava Bach, koja je u 53. godini u prehrabroj odjevnoj kombinaciji izvela pjesmu " da sa mnom ostariš", uz pratnju brata Ane Rucner.

16. travanj 2024 08:51