StoryEditor
Glazba‘Čuvajte mi pismu‘

Pogledajte novi spot Miše Kovača: ne staje ni u 81. godini, kaže da je spreman za svoju voljenu publiku ponovno stati na veliku pozornicu

Piše Šibenski.hr
18. listopada 2021. - 20:10
Vladimir Dugandzic/Cropix

Glazbena legenda snimio je nove spotove za četiri hita, a prvi koji je predstavio je za pjesmu ‘Čuvajte mi pismu‘, piše Gloria.

Vijest da legendarni pjevač iz Šibenika užurbano snima video spotove u Splitu zaintrigirala je javnost, no Mišo Kovač nije do sada htio otkriti detalje svojih pjesama i videa. No, konačno je otkrio o čemu se radi te najavio kako će idući tjedni definitivno biti u njegovom znaku. Naime od danas pa u naredna četiri ponedjeljka bit će objavljena ukupno četiri spota za njegove hitove.

Neke pjesme će po prvi put dobiti vizualnu priču, a neke potpuno nove spotove. Pjesme je odabrao sam Mišo, a spotove je snimio u Podstrani i okolici Splita s jednim od svojih najdražih suradnika Željkom Petrešom. Prvi na redu hit je "Čuvajte mi pismu", objavljen na albumu "Budi čovjek dobre volje" 1999. godine, a koji sve do danas nikada nije imao videospot.

Mišo Kovač i u svojoj 81. godini ne staje, kaže da je spreman za svoju voljenu publiku ponovno stati na veliku pozornicu kao što je to učinio u Areni Zagreb prije nekoliko godina - i zapjevati svoje najveće hitove. Čak 131 hit po njegovom izboru nalazi se i u luksuznoj "Antologiji" objavljenoj za Croatia Records 2020. godine.

Najbogatije izdanje posvećeno Miši dugo se nalazilo na listi najprodavanijih izdanja u Hrvatskoj čime se još jednom potvrdilo kako ova glazbena legenda živi vječno. Svojoj publici Mišo će pokloniti četiri videospota, a neke od kadrova snimao je na terasi obiteljske kuće smještene u blizini hotela "Split" u Strožancu.

item - id = 1136052
related id = 0 -> 1136048
related id = 1 -> 1135341
22. listopad 2021 00:00