StoryEditorOCM
GlazbaU petak i subotu

Počinje Membrain Festival na jedinstvenoj lokaciji nekadašnjeg auto-kampa Martinskoj

Piše HINA
6. kolovoza 2020. - 15:57

 

 Festival elektroničke glazbe Membrain, koji se petu godinu za redom održava u Šibeniku, donosi u petak i subotu, 7. i 8. kolovoza, na jedinstvenoj festivalskoj lokaciji, rt i kamp Martinska, gostovanja preko 25 DJ-eva iz Europe, regije i Hrvatske.
DLR, Presha, Mako, Paragon, Threshold, Sepia, Hypo… samo su neka od imena koja će za vikend u Šibeniku imati jedne od svojih rijetkih inozemnih nastupa ove godine, ističe se u najavi. U dva dana programa, u jedinstvenom ambijentu koji je spoj atmosfere europskih glazbenih prijestolnica i ugodne mediteranske klime, oni će prezentirati najaktualnije trendove na svjetskoj bass sceni.


Program Membrain Festivala oba dana trajat će od 18 do 06 sati, a podrška za organizaciju i nastavak rada prikupljat će se na ulazu u vidu festivalskih ulaznica koje će iznositi 100 kuna za jedan ili 200 kuna za oba dana, uz mogućnost besplatnog kampiranja.
Kao posebno festivalsko iskustvo organizatori najavljuju kružnu brodsku liniju broda Avalon, koja tijekom cijelog dana svim posjetiteljima pruža jedinstvenu vožnju od Šibenske rive do pristaništa na Martinskoj.


Membrain Festival realizira se kroz Driftkikker Productions iz Nizozemske u suradnji sa šibenskom PARK organizacijom, dugogodišnjim akterom na lokalnoj kulturnoj sceni, koja je tijekom desetljeća aktivnog rada u Šibeniku ugostila preko 130 izvođača iz Hrvatske, Europe i svijeta te pokrenula prepoznatljive glazbene brendove Kulturaljka, Regius Festival, Membrain Festival te serijal rock koncerata na otoku Murteru - Više Rock 'n Rolla na Obali Mora.


Membrain Festival osigurat će svim posjetiteljima sigurno i bezbrižno uživanje u glazbenom programu: lokacija Martinska Šibenik ovog se ljeta pokazala kao Covid Safe zona i rijetka je festivalska oaza u Hrvatskoj a i šire, ističu organizatori.
"Membrain je zaista jedinstven glazbeni festival ove godine, jer ako pogledamo izvođače, na Membrainu je gotovo 90 posto stranih imena; iz Engleske, Nizozemske, Njemačke… što je zaista rijetkost u odnosu na lineup drugih festivala. Uspjeli smo tako nešto gotovo nezamislivo za ovu godinu i drago nam je što ćemo publici i ovaj put pružiti jedno nesvakidašnje glazbeno iskustvo", poručuju iz organizacije Membraina.

 

18. travanj 2024 08:35