StoryEditorOCM
Glazbaglazbeno ljeto

Ovaj tjedan na Mihovilu čak tri koncerta: u Šibenik stižu Električni orgazam, Kojoti, Matija Cvek...

Piše Šibenski.hr
19. srpnja 2022. - 17:28

Glazbeno ljeto na Tvrđavi sv. Mihovila u punom je zamahu pa nas tako ovaj tjedan čekaju tri koncerta - poručuju organizatori.

Tjedan otvara koncert Tihomira Hojsaka i Filipa Novosela koji će danas na Tvrđavi Barone predstaviti album Traditional Songbook.

- Od zadnjeg nastupa u Šibeniku, 2017. godine na OFF Jazz & Blues Festivalu, ovaj duo je izdao tri nova albuma, a kako zvuči zadnji na kojem su ugostili Nenu Belana, klapu Cesarice i Peru Galića, provjerite od 21 sat na Baroneu. Ulaznice su dostupne online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen – ističu iz Tvrđave kulture Šibenik.

U četvrtak 21. srpnja na Tvrđavi sv. Mihovila dalje ide program 'Glasno s Tvrđave' u produkciji RTL Musica.

- Nakon prošlotjednog odličnog nastupa Jonathana & Pipsa, ovaj četvrtak na binu se penju Električni orgazam & Kojoti! Ulaznica ima još i dostupne su u sustavu Eventim – poručuju iz Tvrđave kulture.

Potom se u subotu po prvi put na pozornicu Tvrđave sv. Mihovila penje Matija Cvek sa svojim bendom The Funkensteins. Cvek definitivno spada među vodeće domaće vokaliste, a poznat je i po iznimno kvalitetnim live nastupima pa nije ni čudo da je koncert na Mihovilu odavno rasprodan! Svirka počinje u 21 sat.

27. travanj 2024 05:25