StoryEditorOCM
GlazbaLjeto na Baroneu

Omiljena destinacija čeka vas na vrhu grada: Ne propustite odličan program na sjajnom mjestu uz čašu vina i fine delicije

Piše šibenski.hr
24. lipnja 2019. - 17:31

„Ljeto na Baroneu“ koncept je u kojem posjetitelji svakodnevno mogu uživati u odličnoj glazbi, čaši vina i finim delicijama iz Barone bara, a sve to začinjeno ugodnom atmosferom na vrhu Šibenika. Tvrđava Barone će u srpnju i kolovozu za posjetitelje biti otvorena svakodnevno, do ponoći, uz popratan glazbeni program. 

Tvrđava kulture Šibenik je za ugodne večeri na Baroneu tijekom srpnja i kolovoza pripremila čak 28 raznolikih programskih večeri; koncertni program objedinjen pod nazivom Strana B odvija se ponedjeljkom, filmski program Srijedom po svijetu - kao što mu ime kaže - srijedom. Od ovog ljeta večernji program najviše pozornice u gradu dobiva i dodatak jer su zalasci sunca četvrtkom rezervirani za DJ sessions pod nazivom Kanal 4.

Ulaz na večernje programe slobodan je članovima Kluba prijatelja i posjetiteljima s važećom dnevnom ulaznicom. Kako je najbolji provod provod u dobrom društvu, članovi Kluba na tvrđavu mogu povesti nekoga tko nema važeću člansku iskaznicu Kluba, uz predočenje kupona „Povedite prijatelja“ dobivenog pri učlanjenju. Više informacija o akciji „Povedite prijatelja“ može se pronaći na tvrdjava-kulture.hr.

Omiljena destinacija ovog ljeta čeka vas na vrhu grada!

Ne propustite:

26.6. Otvaranje filmskog programa „Srijedom po svijetu“ projekcijom najboljeg filma po izboru publike prošlogodišnjeg izdanja Zagrebačkog filmskog festivala, ekoterorističke akcijske drame islandskog redatelja Benedikta Erlingssona, Halla ide u rat, uz gostovanje Borisa T. Matića i Lane Matić.

1.7. Prvu večer glazbenog programa Strana B i talentiranog mladog pijanista Maria Guberinu, s repertoarom Dalmatinska rapsodija.

4.7. Kanal 4 DJ sessions uz Adriatic Social Club DJ's

Iz programa Strane B za srpanj izdvajamo nastup dive suvremene jazz scene, Dennise Jannah koja na Tvrđavu Barone stiže 16.7.

24. travanj 2024 15:05