StoryEditorOCM
GlazbaPovratak zvijezde

Od danas u prodaji ulaznice za Róisín Murphy na tvrđavi sv. Mihovila

Piše Šibenski.hr
3. lipnja 2024. - 09:25

Pretprodaja ulaznica za nastup Róisín Murphy 6. kolovoza na tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Ljetnog Yammatova fueled by Cockta počinje danas u podne!

Ulaznice će po cijeni od 55 eura biti dostupne u sustavu Eventim od ponedjeljka 3. lipnja u 12 sati, prva 24 sata isključivo za korisnike Mastercard kartica, a od utorka 4. lipnja i za sve ostale, online i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik na adresi Ulica don Krste Stošića 1 u centru Šibenika.  Članovi Kluba prijatelja ostvaruju popust od 10% u City Pointu.

Na Tvrđavu sv. Mihovila Róisín Murphy s bendom dolazi 6. kolovoza i to na Ljetno Yammatovo fueled by Cockta! Yammatovo, provjereno vrhunski glazbeni događaj zagrebačkog radia Yammat FM, vraća se tako u svom ljetnom izdanju u suradnji s Tvrđavom kulture Šibenik treći put na sv. Mihovila.

Irkinja Róisín Murphy na svjetsku se glazbenu scenu probila kao istaknutiji dio britansko-irskog elektronskog dua Moloko. Nakon razlaza tog sjajnog dua, ova eklektična, ekscentrična i svestrana umjetnica započela je iznimno uspješnu karijeru i jačala svoj zvjezdani status. Nakon velikih koncertnih turneja, zamijećenih glazbenih suradnji i nekoliko izdanih albuma, s dugo očekivanim, petim studijskim izdanjem Róisín Machine nastalim u vrijeme pandemije osvaja svjetsku kritiku.

Róisín je publiku u Šibeniku osvojila na fantastičnim koncertima na tvrđavi sv. Mihovila 2018. godine i na dočeku 2023. godine pa nema sumnje da će upečatljiv biti i njezin nastup u kolovozu.

 

22. lipanj 2024 22:29