StoryEditor
GlazbaBLACK PUMAS

Ništa od nastupa sjajnog američkog benda na Tvrđavi sv. Mihovila: ‘Morali smo otkazati, ali vratit ćemo se!‘

Piše Šibenski.hr
14. siječnja 2022. - 15:57

Koncert američkog benda Black Pumas ponovno je otkazan. Svirka se trebala održati ovog ljeta na Tvrđavi sv. Mihovila, no trenutna situacija bila je jača od njihove želje za nastupom na jednoj od najljepšoh pozornica.

- Zbog pandemije koja je u tijeku nije bilo moguće ponovno zakazati naš nastup u Hrvatskoj i morali smo donijeti tešku odluku da otkažemo koncert. Apsolutno smo iscrpljeni, ali vratit ćemo se kad budemo mogli! - poručio je bend nakon drugog otkazivanja koncerta na tvrđavi sv. Mihovila.

Povrat kupljenih ulaznica trajat će do 14. veljače, a ulaznice se mogu vratiti na prodajnim mjestima gdje su kupljene.

ULAZNICE KUPLJENE NA PRODAJNIM MJESTIMA TVRĐAVE KULTURE

Kupci koji su svoje ulaznice kupili u City Pointu šibenskih tvrđava i na Tvrđavi sv. Mihovila trebaju na blagajni Tvrđave Barone, uz predočenje ulaznice i računa, ispuniti zahtjev za povratom sredstava. Povrat novca će se vršiti direktnom uplatom na račun kupaca, najkasnije do 14. veljače 2022.

SUSTAV EVENTIM

Kupci povrat sredstava mogu ostvariti na prodajnom mjestu na kojem su ulaznice kupljene. U slučaju da su ulaznice kupljene putem web stranice, povrat novca biti će izvršen na terećenu karticu. Za sva dodatna pitanja kupci se mogu obratiti na info@eventim.hr.

SUSTAV CROATIA TICKETS

Povrat sredstava za ulaznice kupljene unutar sustava Croatia Tickets moguće je ostvariti kontaktiranjem na e-mail croatia-tickets@slobodnadalmacija.hr.

Za sve dodatne informacije Tvrđava kulture Šibenik stoji na raspolaganju putem e-maila ili na broju + 385 91 619 65 67.

23. siječanj 2022 19:38