StoryEditorOCM
Glazba11. lipnja

Nipplepeople i Buč Kesidi stižu u Šibenik: maskirani dvojac i elektro boy bend iz Pančeva zajedno će svirati na Mihovilu!

Piše Šibenski.hr
6. svibnja 2022. - 14:17

Tvrđava sv. Mihovila 11. lipnja ugostit će sva sjajna benda: Nipplepeople i Buč Kesidi.

Pop dvojac Nipplepeople već su nekoliko puta rasprodali šibenske koncerte, a na novi susret dolaze na krilima novog singla “Jelena”. Bend će prošetati i kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su „Sutra“, Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“ i „Nikada“, ili “Tajna”, a sve ih donose početkom lipnja na tvrđavu sv. Mihovila.

Pridružuje im se Buč Kesidi, jedno od najznačajnijih novih regionalnih imena i najbrže rastućih bendova. Sjajan dvojac iz Pančeva u svojoj biografiji ima rekordnih pet rasprodanih koncerata u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu prošle jeseni, a ovo će im biti premijerni nastup u Šibeniku. Bend je proizveo ogroman hype u cijeloj regiji fantastičnim albumom “Euforija”, a kasnije ga objavio i na ekspresno rasprodanom vinilnom izdanju. Zoran Zarubica (bubnjevi, vokal) i Luka Racić (gitara, vokal), ljevoruki disko pop-rock electro boy bend duo kako sami sebe nazivaju, predstavit će hitove poput “Nema ljubavi u klubu”, “Đuskanje ne pomaže” ili “Tiho”.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 90 kn do 22. svibnja, dok se nakon toga penju na 100 kuna. Na sam dan koncerta cijena im je 130 kuna. Ulaznice su dostupne u sustavu Eventim, njihovim fizičkim prodajnim mjesta i online na www.eventim.hr.

26. travanj 2024 17:44