StoryEditorOCM
GlazbaZvuci Krke

Nedjeljna uživancija na Roškom slapu: Koncert Gabi Novak i Matije Dedića uz besplatan ulaz i prijevoz

Piše Šibenski.hr
21. srpnja 2017. - 11:39

Proslavljena hrvatska jazz i pop pjevačica i šibenska nevista Gabi Novak u pratnji sina Matije Dedića na klaviru i orkestra održat će koncert u nedjelju, 23. srpnja u 20 sati na Roškome slapu u Nacionalnom parku "Krka" u sklopu manifestacije Zvuci Krke – The Sounds of the River.

Ta manifestacija i ove je godine posvećena prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Prije svakog koncerta će posjetiteljima biti predstavljen niz izložbi, radionica i ekoloških akcija.

Posjetitelji koncerta Gabi i Matije Dedića u nedjelju će na Roškome slapu moći pogledati izložbu radova djelatnika NP Krke "Reciklažna čarolija" kojom se javnost želi potaknuti na promišljanje o recikliranju korištenih materijala.

Slijedeći koncerti manifestacije Zvuci Krke održat će se u četvrtak, 27. srpnja u 20 sati na Visovcu gdje će nastupiti Nera Gojanović Kljajić i Krešimir Stražanac. U četvrtak, 17. kolovoza u na Roškom slapu nastupit će Hothouse Flowers s početkom u 20 sati. Davor Radolfi na Roškom će slapu pjevati u četvrtak 24. kolovoza.

Ulaz na koncerte je besplatan za sve posjetitelje, a organiziran je i  besplatan prijevoz autobusom prema slijedećem rasporedu:
18.30 iz Šibenika: Poljana (autobusna stanica) – tržnica – Baldekin – Vidici (ispod Tommya kod dječjeg igrališta) – Konjevrate – Drinovci (kod crkve Imena Isusova) – Roški slap dva autobusa;
18.30 iz Šibenika: Poljana – Lozovac – Skradin – Dubravice – Laškovica – Roški slap jedan autobus;
18.30 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap jedan autobus.
Povratak autobusa s Roškoga slapa je nakon završetka koncerta.

19. travanj 2024 07:30