StoryEditorOCM
Glazbajosipa lisac

Naša glazbena diva otvara koncertnu sezonu u ‘Arsenu‘, u njemu će uživati samo 100 sretnika

Piše Šibenski.hr
26. rujna 2024. - 14:32

Glazbena diva Josipa Lisac otvorit će koncertnu sezonu u Kući umjetnosti Arsen. Koncert će biti održan 18. listopada.

Jedna od najvećih glazbenih diva na ovim prostorima lani je obilježila 50 godina od izlaska svog diskografskog debi izdanja “Dnevnik jedne ljubavi” nastalog u suradnji s Karlom Metikošem. Album koji je objavljen krajem veljače 1973. godine, ubrzo je stekao kultni status kod kritike i publike, slovi za jedan od najznačajnijih albuma ikad izdanih na ovim prostorima, a 2015. godine dobio je diskografsku nagradu Porin za antologijsko ostvarenje hrvatske glazbe.

U svojoj glazbenoj karijeri dugoj više od pet desetljeća Josipa je dobila niz nagrada i priznanja za svoj umjetnički rad. Višestruka je dobitnica Porina za vokal i pjevačicu godine, a 1996. godine dobila je odlikovanje Reda Danice hrvatske s likom Marka Marulića za njene osobite zasluge u kulturi. Pjesme koje izvodi neprekidno evoluiraju svjedočeći o glazbenoj zaigranosti i otvorenosti, pri čemu je kvaliteta glavna konstanta.

Josipa Lisac će u Arsenu izvesti repertoar stvaran više od pola stoljeća u pratnji benda kojeg čine Borna Šercar na bubnjevima, Elvis Penava na gitari, Toni Starešinić na klavijaturama i Davor Črnigoj na bass gitari.

Samo 100 sretnika uživat će u nastupu jedne od najvećih glazbenih diva na ovim prostorima.

ULAZNICE

Za Klub prijatelja 40 €/ redovna cijena 45 €

Ulaznice po redovnoj cijeni dostupne su online i na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

Članovi Kluba prijatelja popust ostvaruju na fizičkim prodajnim mjestima uz predočenje važeće članske iskaznice.

Fizičko mjesto prodaje do 1. listopada je City Point (Don Krste Stošića 1), a nakon 1.10. ulaznice se mogu kupiti na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26. rujan 2024 14:32