StoryEditor
Glazba‘kamenje‘ se kotrlja

Nakon bubnjara Charlieja Wattsa, Rolling Stonesi ostali i bez menadžera za turneje, Mick Bridgen umro u nesreći dok je kopao grob svome psu

Piše PSD
11. rujna 2021. - 19:20
Rolling Stonesi su odlučili nastavili i bez bubnjara Wattsa, vjerojatno će i bez BrigdenaSuzanne Cordeiro/AFP

Menadžer za turneje poznatih grupa i glazbenika Mick Brigden, koji je ujedno bio i menadžer za turneje legendarnih Rolling Stonesa, preminuo je u 74. godini.

Njegova supruga Julia Dreyer Brigden izjavila je da je Brigden doživio nesreću dok je kopao grob za svog uginulog psa, piše magazin People. Brzo je prevezen u bolnicu, no liječnici ga, nažalost, nisu uspjeli spasiti. U bolnici je i preminuo, a supruga nije otkrila o kakvoj se točno nesreći radilo, piše Jutarnji list.

Gitarist Joe Satriani na Facebooku se oprostio od Micka podužom objavom.

"U rock'n'rollu sam već 33 lude i prekrasne godine. Nikada nisam toliko puno radio, toliko puno svirao, smijao se i plakao, napravio toliko glazbe i imao toliko svjetskih pustolovina, a u svemu tome je Mick uvijek bio uz mene. Bio je vrhunski glazbeni mentor. Iskren, čvrst, pun poštovanja, vrijedan, uporan, pronicljiv. Bio je sve i više od toga. Od njega sam naučio kako biti dobra osoba", napisao je Satriani.

Tijekom života Mick Brigden surađivao je s brojnim poznatim glazbenicima, poput Van Morrisona, Boba Dylana, Carlosa Santane, Rolling Stonesa i drugih,  piše Jutarnji list.

item - id = 1126615
related id = 0 -> 1126589
related id = 1 -> 1124843
11. rujan 2021 21:18