StoryEditorOCM
Glazbadalmatinska legenda

Mišo Kovač opet završio u bolnici: on, supruga Lidija i kći Ivana pozitivni na koronavirus, zbog problema s disanjem bio je spojen na respirator

Piše Vinko Paić/SD
14. prosinca 2021. - 18:34

Prije samo nekoliko tjedana Mišo Kovač (80) otpušten je iz splitske bolnice na Firulama gdje je bio hospitaliziran zbog upale pluća i visoke temperature.

I baš kad smo se svi ponadali kako će legenda dalmatinske pisme biti dobro i da je iza njega ono najgore, doznajemo da je pjevač opet završio u splitskoj bolnici - i to jer je pozitivan na koronavirus.

Osim njega na koronu je pozitivna i supruga mu Lidija, kao i kći Ivana koja je prije nekoliko dana posjetila oca u Podstrani gdje se on nalazi već nekoliko mjeseci.

image
Pjevač je u malo vremena po treći put završio u bolnici. Ovaj put pozitivan je na koronavirus.
Vladimir Dugandzic/Cropix

Miši se preko noći narušilo zdravstveno stanje pa je prije nekoliko dana hitno odvezen u bolnicu gdje je bio priključen i na respirator. Srećom, nakon što je primio kisik postalo mu je bolje te je tijekom današanjeg dana, doznajemo iz izvora bliskih Miši, pušten na kućnu njegu.

Trenutno se sa suprugom i kćeri nalazi u iznajmljenom stanu u Strožancu pokraj Splita. Donedavno je boravio u 50 metara udaljenom stanu kod Tomija Božikovića s čijom je obitelji dugogodišnji prijatelj. Kako oni trenutno renoviraju kuću pjevač se preselio u obližnji apartman, a Tomijeva obitelj i dalje skrbi o njemu.

image
Mišina supruga Lidija i kći Ivana također su pozitivne na koronavirus.
Duje Klaric/Cropix

Saznali smo i da Mišo, Lidija i Ivana nisu cijepljeni protiv koronavirusa.

Prije nekoliko dana kontaktirali smo Ivanu da je pitamo kako je pjevač, no zamolila nas je za razumijevanje, zahvalila na upitu i rekla da ne može ništa komentirati.

Podsjetimo, Mišo je sredinom listopada također završio u bolnici, a tada je Ivana za Slobodnu Dalmaciju ispričala kako se osjeća.

- Znate li po čemu znam da je tata dobro? Po tome što mene zove pedeset puta dnevno! Bila sam nedavno gošća iznenađenja na jednoj svadbi, a prije negoli je završila, već me zvao i pitao: "Mala, je l' sve dobro ispalo?", i tako dalje. Stalno pita kad ću snimati, sto savjeta daje, ukratko, pila me po običaju; znači, dobro je. Tata nema nikakve respiratorne tegobe, što su neki naklapali. Jednostavno, često je po kontrolama, a sada je sve dobro i zato sam jako, jako sretna, rekla je Ivana.

image
Mišo je došao bodriti Vatrene na Poljud.
Ante Cizmic/Cropix

Pjevač je sredinom studenog razveselio obožavatelje kad se pojavio na Poljudu na utakmici između Hrvatske i Rusije, a nekoliko dana prije 25. studenog kad je na radio Dalmaciji premijerno pušten njegov stari hit u novom ruhu 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' kojeg je otpjevao u duetu sa Sašom Antićem šibenski pjevač opet je zbog narušenog zdravlja boravio u bolnici na Firulama.

15. travanj 2024 15:38