StoryEditorOCM
Glazbabožićni šušur

Kreće blagdanski koncertni maraton ispred hotela Jadran u Šibeniku; Matija Cvek najavio odličnu zabavu u četvrtak

Piše Šibenski.hr
20. prosinca 2022. - 11:18

Trenutno najpoznatiji par, Marko Pecotić Peco i Silvija Dvornik u srijedu 21. prosinca od 20 sati zapjevat će na pozornici Božićng šušura. Idealna je ovo prilika da se spustite do rive, uživate u koncertu i kušate ”šibenski kuhani Gin” ili ”Travarica koktel”.

Matija Cvek i prateći bend gostuju u četvrtak, 22. prosinca od 20 sati na Božićnom Šušuru ispred hotela Jadran. Ovo je koncert za koji smo sigurni da će napuniti cijelu rivu, stoga na vrijeme zauzmite svoje mjesto ovog četvrtka ispred hotela Jadran.

Petak je rezerviran za domaće snage, grupu ”Show Legende”, koji su svima dobro poznati zabavljači i s kojima će Šibenik ući u blagdanski vikend. Na vrijeme zauzmite svoj stol, povedite ekipu i zabavite se na šibenskoj rivi.

Badnje jutro svima je poznato da na Šušuru bude najveselija atmosfera, harmonike, gitare, bendovi, cijeli program započinje od 10 sati, na vama je da se sredite, prošetate do rive i uživate u jutarnjem koncertu Bura Benda.

Za večernji program, od 20 sati, zaduženi su grupa Bracera. Zabave će biti do dugo u noć, a pozivnica za najveseliji provod u gradu je tu.

U Cinema Baru se sprema i After party na Badnjak uz nastup Filomene Puljiz i Benda.

Na Božić, 25. prosinca, od 20 sati na pozornicu Šušura popet će se Taxi Bend i zasvirati najpoznatije domaće hitove.

A nakon Božića, slijede još veća imena, Petar Dragojević, Magazin, Amir Kazić Leo, Sinovi, Dišpet, Fenix …

20. travanj 2024 06:25