StoryEditorOCM
GlazbaK.A. strana grada

Koncert u šibenskom Kazalištu: Nastupaju Matija Cvek i Nika Turković, doznajte sve detalje o ulaznicama

Piše šibenski.hr
8. studenog 2021. - 10:42

U sklopu projekta 'K.A. STRANA GRADA' koncert će u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku u subotu, 13. studenoga, u 20 sati održati Matija Cvek & The Funkensteins, kojima će gost biti Nika Turković.

Matija Cvek je jedan od najbrže rastućih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni. Polovicom travnja ove godine izdao je svoj debitantski album "Izbrljivo i slučajno" koji se u prvom tjednu našao na broju jedan najprodavanijih albuma, izvrsne recenzije glazbenih kritičar samo pristižu. Sve to govori i da je unutar par dana rasprodao tri najavljena koncerta u dvorištu Likovne akademije, Zagreb. Niz rasprodanih koncerata nastavio je kroz ljetnu turneju; Split, Osijek, Čakovec, Požega… Ovogodišnji je pobjednik Zagrebačkog festivala sa pjesmom „Ptice“, dobitnik je nagrade Cesarica za istu pjesmu. Trenutačno je vani sa singlom „Generacija“ koja kao i svaka njegova pjesma polako se penje prema vrhu svih top ljestvica.

Ulaznice su dostupne na linku te na blagajni kazališta 5 radnih dana prije programa od 10 do 12 sati te na dan predstave od 19 sati.

Prošlogodišnji pretplatnici A i B (nagrada za vjernost), umirovljenici, invalidi i studenti ostvaruju 20% popusta.

COVID potvrde obavezne za sve starije od 12 godina, više detalja na linku.

23. ožujak 2023 12:18