StoryEditorOCM
GlazbaTRAŽe MUŠKE GLASOVE

‘Kolo‘ slavi 125 obljetnicu i ima audiciju: ako ste ambiciozni i strastveni pjevač, ovo je prilika za vas da se istaknete!

Piše Zdravko Pilić
29. rujna 2023. - 11:08

Možda je ovo šansa za vas, koju ste cijeli život čekali? Šibensko pjevačko društvo "Kolo" traži muške glasove za svoju 125. obljetnicu i ponosno najavljujemo audiciju za zvanredni šibenski zbor koji će 2024. godine proslaviti svoju 125. obljetnicu postojanja. U tom smislu, u pozivu se navodi:

‘Tražimo glazbene entuzijaste i talentirane pjevače, bez obzira na dob.

Naš zbor okuplja glasove od 14 godina pa nadalje, učenike, studente i sve one koji dijele strast prema pjevanju. Gornje granice nema - ovdje smo da zajedno stvaramo prekrasnu glazbu i slavimo povijest našeg zbora.

Pridružite se našem zboru i uputite se na uzbudljivo glazbeno putovanje!

Što možete očekivati?

Putovanja: Naš zbor redovito nastupa na raznim događanjima diljem zemlje i šire. Putovat ćemo zajedno, otkrivati nove gradove, upoznavati nove ljude i dijeliti našu strast prema glazbi.

Druženje: Postanite dio obitelji koja dijeli istu strast prema glazbi. Družit ćemo se na probama, putovanjima i izvan njih, stvarajući trajna prijateljstva i uspomene.

Nagrade: Naš zbor ima bogatu povijest osvajanja nagrada na raznim natjecanjima. Ako ste ambiciozni i strastveni pjevač, ovo je prilika za vas da se istaknete i zajedno s nama postignete velike uspjehe.

Nastupi na važnim događajima: Nastupit ćemo na raznim važnim događajima, vaš će se glas čuti na najljepšim pozornicama.

Audicija će biti održana u četvrtak, 5. 10. 2023., u 19.00 sati u prostorijama "Kola" (Sv. Nikole Tavelića 13, Šibenik).

Na audiciju donesite samo svoju ljubav prema glazbi. Za sve dodatne informacije, obratite se na sibensko.kolo@mail.com.

05. svibanj 2024 03:52