StoryEditorOCM
GlazbaVEČERAS u 18 sati

‘Kolo‘ poziva na audiciju: postani dio zbora koji pjeva na najljepšim pozornicama Hrvatske!

Piše Zdravko Pilić
21. listopada 2021. - 12:08

Šibensko pjevačko društvo ' Kolo' raspisuje audiciju za nove članove. - 'Imaš više od 14 godina? Voliš pjevati, družiti se i putovati? 'Kolo' je pravo mjesto za tebe! Prijavi se i postani dio zbora, koji pjeva na najljepšim pozornicama.

Audicija će biti održana u četvrtak, 21. listopada 2021. u 18 sati, u prostorijama 'Kola', Sv.Nikole Tavelića 13.

Jednostavno je. Dovoljno je otpjevati jednu pjesmu po vlastitom izboru. Nije potrebna ni glazbena naobrazba, ni glazbeno iskustvo. Audicija je otvorena za sve zainteresirane i s nestrpljenjem vas iščekujemo! Iako amateri, kolaši pjevaju profesionalni zborski repertoar. Klasični, folklorni te moderne i pop skladbe u zborskim obradama. Zbor surađuje s drugim zborovima, izvrsnim orkestrima i solistima. Nastupa na svim važnim događajima za Šibenik i Županiju, diljem Hrvatske, a i često putuje u inozemstvo.

Kroz svoju stoljetnu povijest 'Kolo' je uvijek imalo važnu društvenu ulogu, a osim što je čuvalo tradiciju, i samo je postalo njezin važan i neizostavan dio.

Ako ti treba još informacija, slobodno nas kontaktiraj na našoj facebook stranici ili nazovi 095/901 9205. Vidimo se. ' stoji u pozivnici upućenoj iz šibenskog pjevačkog društva 'Kolo' Uz P.S - 'Ne zaboravi ponijeti masku'

16. travanj 2024 11:10