StoryEditorOCM
Glazbana brdu gaj

Klapa Intrade koncertom na spektakularnom vidikovcu iznad Primoštena slavi 35 godina karijere, ulaznice već puštene u prodaju

Piše Šibenski.hr
8. svibnja 2022. - 17:00

Noćni klub Aurora u Primoštenu nastupom klape Intrade 1. srpnja najavljuje koncerte na brdu Gaj. Ovim nastupom klapa slavi 35 godina karijere, a kako kažu - ljepše pozornice od vidikovca Gospe od Loreta nema!

- 'Kad jednom odem', 'Ne mogu te prestat jubit', 'Zalutali pogledi', 'Zora bila' samo su neki od poznatih hitova iz njihove bogate dugogodišnje karijere koji će zagrmjeti na spektakularnom vidikovcu i dobro vas sve zabaviti! Oni su diljem svijeta promovirali klapsku glazbu te održali veličanstvene koncerte po svim našim arenama, stadionima i sportskim dvoranama te podarili svojoj publici pjesme koje ostaju za iduće generacije. Zato ne sumnjamo da će tu energiju i dobru atmosferu dovesti i ovog puta u Primošten - poručili su organizatori.

Early bird ulaznice mogu se nabaviti po cijeni od 120 kuna na prodajnim mjestima Adriaticket te online na www.adriaticket.com. 

19. travanj 2024 21:14