StoryEditorOCM
Glazbabože čuvaj familiju

Ivana Kovač na originalan način čestitala rođendan svom ocu- legendarnom Šibenčaninu

Piše K. G.
17. srpnja 2024. - 15:59

Legendarni šibenski pjevač Mišo Kovač jučer je proslavio 83. rođendan, a dan poslije dobio je originalan dar od svoje kćeri Ivane.

Mišina kći je također pjevačica i dan nakon očevog rođendana predstavila je pjesmu "Bože čuvaj familiju". Kako su kazali u izdavaču Croatiji Records, ta pjesma predstavlja vrhunac karijere pjevačice Ivane Kovač.

- Riječ je o odličnom glazbenom djelu koji obiluje vjerom i ljubavlju, a odiše snažnim emotivnim nabojem koji osvaja već na prvom slušanju. U par riječi, pjesma se može opisati kao oda Bogu, Dalmaciji, feštama, moru i naravno - obitelji- kažu u Croatiji Records.

Glazbu za "Bože čuvaj familiju" potpisuje Branimir Mihaljević. Tekst je napisao Nenad Ninčević, dok je aranžman djelo Lea Škara. Ivana Kovač je pjesmu prvo predstavila uz lyrics video koji savršeno upotpunjuje atmosferu same pjesme, a službeni spot najavljuje kroz par tjedana.

"Ovo je pjesma koja ljudima pruža nadu i vjeru u jedinoga koji sve može izvesti na dobro i na pravi puti, koji uostalom je jedini i pravi put. Ljudi itekako osjećaju napade i na obitelj i na puno stvari u svom životu te gube vjeru u bolje sutra. Zato se iskreno nadam da će se okrenuti jedinoj istini, a to je Bog. Neno Ninčević moj je stalni suradnik i svojim stihovima me pogađa u dušu, a s ovom pjesmom i još nekima koje je u posljednje vrijeme napisao ide u tom smjeru da se kroz pjesmu ljudima vrati vjera i nada u Boga i sva njegova obećanja-  rekla je Ivana Kovač.

Ona je uplovila je u glazbene vode 2006. godine snimivši duet sa svojim ocem, Mišom Kovačom, pod nazivom "Nema mi do tebe nikoga". Nakon toga, pridružila se grupi Magazin iz koje je izašla 2010. godine i tada započinje svoju solo karijeru.  Njena samostalna karijera donijela je brojne uspjehe, a 2013. godine izdala je album pod nazivom "Crno vino, Crne oči". Taj album postigao je veliki uspjeh, postavši drugi najprodavaniji album te godine s hitovima poput "Jao meni", "Nima šoldi" i "Raskoš".

Ivana Kovač ne krije oduševljenje s novom pjesmom, a njeni pratitelji složni su  u jednom, ova je pjesma njen najljepši dar ocu, Miši Kovaču za njegov rođendan.

03. rujan 2024 22:07