StoryEditorOCM
GlazbaOSKAR POPULARNOSTI

Imoćanka s beogradskom adresom u Banja Luci je dobila nagradu za životno djelo, a uskoro se sprema napraviti show i u "gradu grijeha"

9. ožujka 2019. - 13:27

Neda Ukraden, Imoćanka s beogradskom adresom, dobila je nagradu za životno djelo na tradicionalnom izboru najboljih regionalnih glazbenika „Oskar popularnosti“, održanom u Banja Luci. Poznata pop-folk pjevačica, koja je lani dosegnula pedeset godina karijere, nagrađena je novim velikim prizanjem u Bosni i Hercegovini.

- Lijep je osjećaj, nakon toliko godina rada, dobiti tu nagradu. Čast je stajati rame uz rame s tim mladim ljudima. Ispred publike, koja u sav glas pjeva moju pjesmu „Zora je“, snimljenu davne 1985. godine, ali i sve nove hitove. To je najbolja potvrda da sve te godine, koje sam provela na koncertima, u studiju i na brojnim turnejama, nisu bile uzaludne – kazala je Neda Ukraden nakon što je preuzela nagradu na „Oskaru popularnosti“.

Neda je u posljednje vrijeme posebno popularna u Rumunjskoj i Bugarskoj, a uskoro će i put Las Vegasa. U „gradu grijeha“ čeka je nastup na European Music Festu. Neda će put SAD-a u svibnju.

- Trenutačno se vrijedno pripremam za jednosatni show program. Vjerujte mi, napravit ću ja tamo pravi spektakl. Pokazat ću Amerikancima što može jedna baka – nasmijala se Neda, aludirajući na to da ima troje unučadi.

20. travanj 2024 06:58