StoryEditorOCM
Glazbavelika turneja

Hladno Pivo slavi 35 godina karijere: potvrđen koncert u Šibeniku, legendarni punkeri svirat će stare hitove

Piše Hina
6. svibnja 2022. - 16:21

Najveći hrvatski punk rock bend Hladno Pivo slavi 35 godina karijere serijom od 35 koncerata, u sklopu koje će 15. lipnja nastupiti u Šibeniku na Tvrđavi sv. Mihovila, najavio je organizator koncerta agencija LAA.

Nakon prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta u smanjenom kapacitetu, jedna od najljepših pozornica na Jadranu ponovo će ugostiti jedan od najvažnijih bendova regije.

Nastup u povodu velike obljetničke turneje podrazumijeva da će bend svirati najveće hitove iz svih faza karijere, kao i okupljanje nekoliko generacija fanova Hladnog Piva, a koncert će se održati bez restrikcija i u punom kapacitetu.

Jurnjavu kroz 35 godina Hladnog Piva obilježavaju neke od najvažnijih pjesmama s albuma poput kultnog debija “Džinovski”, “G.A.D.”, “Desetka” ili “Knjiga žalbe” i “Svijet glamura”.

To znači da će se na koncertima čuti “Fur immer punk”, “Zimmer frei”, “Trening za umiranje”, “Sarma”, “Politika”, “Šank”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Svijet glamura”, “Teško je ful biti kul”, “Šamar”, “Ezoterija”, “Soundtrack za život”, “Nije sve tako sivo”, “Konobar”, “Samo za taj osjećaj”, ”Mojoj majici”, ”Ne volim te”, ”Na ovim prostorima”, ”Bačkizagre stuhpa šeja” ili ”Trening za umiranje”.

19. travanj 2024 04:02