StoryEditorOCM
GlazbaZDRAV RAZUM I LOGIKA

Grašo je tužan zbog Severinine osobne drame:" Veže nas više od formalnog prijateljstva. Znate kako se u Dalmaciji kaže..."

Piše Scena SD
30. siječnja 2024. - 15:24

"Izuzetno mi je žao. Suosjećam s njom", kazao je Petar Grašo za Telegraf.rs nakon koncerta na Jahorini kada su ga pitali za Severinu, koja je ondje nastupila nekoliko dana prije.

Severina je na koncertu na Jahorini održala govor pa se rasplakala na pozornici izvodeći pjesmu, koju je posvetila svom sinu, "Rođeno moje".

Pjevač je svojoj kolegici, ali i dugogodišnjoj prijateljici pružio podršku. "Mislim da cijela javnost koja se podigla, koja ima zapravo i zdrav razum i srce, govori sve ono što zapravo nalaže zdrav razum i logika, a nadamo se i pravosuđe. Tu je i dalmatinski izraz koji kaže: ‘Daj dite materi!‘", rekao je Grašo.

"Dopisivao sam se s njenim menadžerom. Bila je na Jahorini prije dva, tri dana. Mi se ne čujemo četiri mjeseca pa se čujemo tri puta u tri dana. Nas veže nešto više od tog formalnog prijateljstva. Mi se znamo 20 godina i bliski smo", objasnio je splitski pjevač.

image

Petar Grašo, Danijela i Severina snimljeni 2010. u Zagrebu

Biljana Gaurina/Cropix
image

Grašo, Danijela, Severina i Massimo na Dori 2006.

Tea Cimaš/Cropix
image

Petar Grašo i Severina na zajedničkom nastupu u Skoplju

Maja Zlatevska/Cropix
18. srpanj 2024 09:17